Casper g870 5060 alınır mı Yardım

ttberke

80+
Reaksiyon skoru
5
Üniversite için almak istiyorum bu model alınır mı en az 4-5 yıl götürsün istiyorum. Kronik sorunu falan var mıdır. 40-60k arası başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz. 58k oluyor
1000069110.webp

taksitlimi alacaksın?

Şunlarada bak daha iyi veya fazla taksit bulabilirsin. 12 taksit çok vade farkı koyar vade farksız almaya çalış.
Yok vatanda puanlarla birlikte 58 küsüre peşin fiyatına 12 taksit oluyor. Bilgisayar güzel mi sorunu var mı bilgin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şunlarada bak daha iyi veya fazla taksit bulabilirsin. 12 taksit çok vade farkı koyar vade farksız almaya çalış.
Slayer ,erazer gibi markaları bilmiyorum çok güvenemiyorum. Satıcısı veya teknik desteği nasıldır. Bu markalar yeni mi çıktı

Yok vatanda puanlarla birlikte 58 küsüre peşin fiyatına 12 taksit oluyor. Bilgisayar güzel mi sorunu var mı bilgin var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slayer ,erazer gibi markaları bilmiyorum çok güvenemiyorum. Satıcısı veya teknik desteği nasıldır. Bu markalar yeni mi çıktı
Benim bildiğim bi sorunu yok. Erazer pek iyi değil slayerlar güzel cihazlar teknik desteği iyi daha önce almıştım pc.

Asusta 12gb 512gb 5050 var ram ve ssd düşük kalmıyor mu ilerde yükseltme ile uğraştırsın istemiyorum
Düşük kalıyor ama Casper da az can sıkmıyor. Üstüne biraz daha para ekleyip ASUS, Lenovo gibi markalar kovalamanızdan yanayım.

Asus geçenlerde 53 bine düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam yine düşer mi acaba , bir de slayer cihazlar uzun ömürlü olur mu teknik servisi falan nasıl pek bilgim yok
Kullananlar memnun kaldığını söylüyor kullanıcı deneyimleri forumda var.

Ekleme yapayim kendim de kullandığım için asus tuf cihazların biraz ısınma sorunu var soğutmaları çok başarılı değil.

Kullananlar memnun kaldığını söylüyor kullanıcı deneyimleri forumda var.

Ekleme yapayim kendim de kullandığım için asus tuf cihazların biraz ısınma sorunu var soğutmaları çok başarılı değil.
Hangi bilgisayara baksam şikayet eden sevmeyen çıkıyor asus,lenovo,casper,msi,hp hepsinde bir sorun bulunuyor. İyice kafam karıştı birisinde anakart sorunu ,birisinde hall sensör, birisinde ısınma sorunu karar veremiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri