150-200 TL fark var. Aslında çok değmez ama RGB takıntın yoksa Arctis Liquid Freezer II 240 bunların hepsinden daha iyi ve ML240L v2 ile aynı fiyat.O fark için 300 lira vermeye değer mi abi?
Ben de öyle yaptım abi.Tavsiyem sistem parçalarını ayrı ayrı toplamanız. hazır sistemleri özelleştirip almayın !
Bakarım şimdi abi.150-200 TL fark var. Aslında çok değmez ama RGB takıntın yoksa Arctis Liquid Freezer II 240 bunların hepsinden daha iyi ve ML240L v2 ile aynı fiyat.
Ben onu bulamadım fakat şu “Asus Rog Strix LC360 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu” iyi mi, yoksa muadili daha uygun bir soğutucu var mıdır?150-200 TL fark var. Aslında çok değmez ama RGB takıntın yoksa Arctis Liquid Freezer II 240 bunların hepsinden daha iyi ve ML240L v2 ile aynı fiyat.
LC360 iyi de bu fiyata bulunmaz ki o.Ben de öyle yaptım abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakarım şimdi abi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben onu bulamadım fakat şu “Asus Rog Strix LC360 360 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu” iyi mi, yoksa muadili daha uygun bir soğutucu var mıdır?
Fiyat arttırırım o dert değil, şimdi yıllar boyu kullanmayı istiyorum Allah nasip ederse. O yüzden şimdi iyisini alırım baya uzun bir zaman değiştirmem bir problem çıkmazsa zaten.LC360 iyi de bu fiyata bulunmaz ki o.
Bana göre ona gerek yok. İleride işlemciyi bir sonraki nesile yükseltseniz zaten kullanamayacaksınız çünkü soket değişecek.Fiyat arttırırım o dert değil, şimdi yıllar boyu kullanmayı istiyorum Allah nasip ederse. O yüzden şimdi iyisini alırım baya uzun bir zaman değiştirmem bir problem çıkmazsa zaten.
Tamam abi başta sen olmak üzere herkese cevaplar için teşekkür ederim konu kapanmıştır.Bana göre ona gerek yok. İleride işlemciyi bir sonraki nesile yükseltseniz zaten kullanamayacaksınız çünkü soket değişecek.