serhatkara34
80+ Bronze
hayatında gaming notebook görmemiş adamlar notebook alırsa böyle yorumların olması sesli demeleri vs her şey normal
Böyle laptop olmaz olsun. Ben iade için hazırladım. Oyun oynarken bizimkiler evde Tv nin sesini duymakta zorlandi. Birbirimizle bağıra bağıra iletişim kurduk. Koydum çantama Starbucks gittim rezil rusvah oldum. Millet çıkarmış Apple macbooklari sıfır ses ile işlerini yapiyor. Ben bi cikardim casperi web'de gezinirken hayvani fan sesi çıkınca herkes baka kaldı anında kapayıp çantaya koyup kaçtım oradan. Bu laptop yapan mühendisin gelmişini geçmişini seveyim.dolandırıldık lann dramli olan 2100 mb lı geldi
o kadar ses yok be biraz abarttın sankiBöyle laptop olmaz olsun. Ben iade için hazırladım. Oyun oynarken bizimkiler evde Tv nin sesini duymakta zorlandi. Birbirimizle bağıra bağıra iletişim kurduk. Koydum çantama Starbucks gittim rezil rusvah oldum. Millet çıkarmış Apple macbooklari sıfır ses ile işlerini yapiyor. Ben bi cikardim casperi web'de gezinirken hayvani fan sesi çıkınca herkes baka kaldı anında kapayıp çantaya koyup kaçtım oradan. Bu laptop yapan mühendisin gelmişini geçmişini seveyim.
Sen bi kulak burun boğaz bölümüne randevu al. Baktır kendine sağlık bu şakaya gelmez.o kadar ses yok be biraz abarttın sanki
Hahahhaha abart abart komşular şikayete geldiler mi bu ses ne falan diye polisi aramışlar mıBöyle laptop olmaz olsun. Ben iade için hazırladım. Oyun oynarken bizimkiler evde Tv nin sesini duymakta zorlandi. Birbirimizle bağıra bağıra iletişim kurduk. Koydum çantama Starbucks gittim rezil rusvah oldum. Millet çıkarmış Apple macbooklari sıfır ses ile işlerini yapiyor. Ben bi cikardim casperi web'de gezinirken hayvani fan sesi çıkınca herkes baka kaldı anında kapayıp çantaya koyup kaçtım oradan. Bu laptop yapan mühendisin gelmişini geçmişini seveyim.
Oyunu sesli oynarken fan sesi dikkat kesilmezsen duymak için dikkat çekmiyorHahahhaha abart abart komşular şikayete geldiler mi bu ses ne falan diye polisi aramışlar mı
Nitro 16 nın fan devri yüksek haberiniz olsun çok sessiz bir şey arıyorsanız MacBook alın oyunda oynanabilir zaten.Her oyuncu bilgisayarında fan sesi olur demiş bazı arkadaşlar ama bu modelden gelen ses normalden fazla. Çoğu kişi sesten şikayetçi zaten. Neyin aklamasını yapıyorsunuz? Kulaklık takmadan bu pc de oyun oynamak, ağır işler yapmak çok zor. Biraz daha fazla verip daha sessizi alırım. En azından kendime işkence etmem.
Fan sesi ve ssd nin okuma yazması kötü (GEN2 geldi) olması haricinde modeli beğenmiştim. Özetle ben iade ettim arkadaşlar nitro 16 alacağım sanırım.
tamam bende mac felan da var onlara göre tabi sesli ama o kadar da değil be gerçi yüke sokmadım daha amaSen bi kulak burun boğaz bölümüne randevu al. Baktır kendine sağlık bu şakaya gelmez.