JrFuKi.
80+ Bronze
Yaşadığınız olayın benzerini yaşadım 3 ay sonra THH 'den karar lehime çıktı.Markadan ziyade artık model seri daha önemli , örnek msi THİN modelleri gaming için alınmazken katana serilerini daha kaliteli olması , yada lenovo legion serisi , nitro 15 ler kötüyken nitro 16 yada predator serisi aynı şekilde g770 e göre g870 excalibur'un daha iyi olması ama g970 'in kat kat güzel olması vb. gibi ne kadar o kadar köfte.Fiyata göre performans Al sat konusu ve bilindik markaların kaliteli ayağına fahiş fiyattan sattıkları konusuna katılıyorum
Daha bugün sıfır MSI anakartın pinleri eğik geldi goat v4 sistem fotoğrafına kadar çektim vatan illa servise gidecek diyor 10 yıldır bilgisayar tamir ediyorum 3-4 pin eğri bir tane pin yok montaj sırasında fark ettim ben yapsam derim ki ben yaptım ama MSI anakartlarda kronik sorun işlemci soketi rezalet kalite de msı servisi karar verecek deniyor şaka gibi msı servisini de bilen bilir Allah kimseyi düşürmesin o servise
Casperı da herkes biliyor kaliteli ürün beklentisinde olanları anlamıyorum ben bildiğim için almadım ama fiyat iyi mi çok iyi o yüzden paylaştım laptopta ki ssd olayında ki gariplik ise rezalet bundan dolayı iade ve tepkiler doğru
Son cümlenize sonuna kadar katılıyorum.Orada ne belirttiyse onu göndermeli kimine iyi kimine kötü gitmiş bununla ilgili bende talep oluşturdum bakalım sonuç ne olacak satıcı trendyol olduğu için hediye çeki yada iade edin diyecekler. Açıkçası iade düşünmüyorum bu duruma rağmen daha iyisi yok şuan çünkü 2. notebook olarak aldım benim için F/P ürün.