Örümcek Adam
80+ Bronze
masaüstü cihazda mı test ettin?normal değil ssd yi aldım başka cihazda da test ettim 60ı geçmedi bu excalıburun kasasında garip sorunlar var
masaüstü cihazda mı test ettin?normal değil ssd yi aldım başka cihazda da test ettim 60ı geçmedi bu excalıburun kasasında garip sorunlar var
laptopda omen 15, masaüstünde yapsam 50yi geçmezmasaüstü cihazda mı test ettin?
kasa berbat,fanlar yüksek rpmde çalışmasa cehennem gibi yanar bu laptop.ssd ve ramler de nasibini alıyor.istersen termal ped kullanabilirsinlaptopda omen 15, masaüstünde yapsam 50yi geçmez
m2 soğutucu var elimde onu kullancam işe yararsa iyi oalcak yoksa bu ısılar ile ssd nin ömrü fazla sürmezkasa berbat,fanlar yüksek rpmde çalışmasa cehennem gibi yanar bu laptop.ssd ve ramler de nasibini alıyor.istersen termal ped kullanabilirsin
sığmaya bilir.soğutucu bloğu 5mm ise kesin sığmaz.bazı kullanıcılar törpüleyerek 3mm getirip takmış fakat değmez.70 derece çok sayılmaz.m2 soğutucu var elimde onu kullancam işe yararsa iyi oalcak yoksa bu ısılar ile ssd nin ömrü fazla sürmez
Allah kahretsin çok çok iyi fiyat ben 3-4 ay önce zamlanır diye 28.500TL ye rtx4050 ve 16gb 480gb aldım adamlar aynı paraya özelliklerin iki katını veriyor şansıma tüküreyim100W ekran kartı (trendyol 110 watt demiş hangisi doğrudur bilmiyorum pek fark yok)CASPER Excalibur G870.1245-DFB0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 8GB RTX4060 DOS GAMING LAPTOP Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CASPER Excalibur G870.1245-DFB0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 8GB RTX4060 DOS GAMING LAPTOP yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam biz de zarar ettik 250 liracıkAllah kahretsin çok çok iyi fiyat ben 3-4 ay önce zamlanır diye 28.500TL ye rtx4050 ve 16gb 480gb aldım adamlar aynı paraya özelliklerin iki katını veriyor şansıma tüküreyim
Hocam 500tl zarar mesele değil aynı paraya daha yüksek sistem alabilirdim şu an o meselehocam biz de zarar ettik 250 liracık
hocam sizin laptopta da mı hayvani fan sesi var?Hocam 500tl zarar mesele değil aynı paraya daha yüksek sistem alabilirdim şu an o mesele
Fifty fifty. Ses sorun yaratmazsa, gönderdikleri laptopta ki ssd farklı olma ihtimali seni sıkıntıya düşürmicekse, ağır oyunlar da 99 derece işlemci görmek sorun yaratmicaksa alınır gibi duruyor. 28k alınır, 30-32 ye alınmaz bence.Bu kadar sayfa boyunca konuşulmuş peki sonuç ne? Bu fiyata alınır mı? Mühendislikte kullanmayı düşünüyorum.
@isra arkadaşın dediği sorunlar sıkıntı olmazsa ve kütüphane tarzı yerlerde kullanmayacaksan alınır. Normal laptoplarda sıkıntı çıkma ihtimali %7 ise bunlarda %50 gibi bir şey.Bu kadar sayfa boyunca konuşulmuş peki sonuç ne? Bu fiyata alınır mı? Mühendislikte kullanmayı düşünüyorum.
28 bin tl alınır 29 bine de alınır . Sonrası için F/P olmaktan çıkar.Bu kadar sayfa boyunca konuşulmuş peki sonuç ne? Bu fiyata alınır mı? Mühendislikte kullanmayı düşünüyorum.