Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Casper Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 8GB RTX4060 27.764 TL

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
Dostlar, iade'yi yarın yapıcam ama işletim sistemi kursam iade de sorun çıkartırlar mı ? Fan seslerine, ssd sıcaklıkların falan bakmak istiyorum. O yüzden kurucam windowsu.

serhatkara34

80+ Bronze
Elime ulaştı, BIOS tan ssd ye baktım ve yollanan ssd'i " Kioxia Exceria G2 " olduğu için direkt iade ediyorum. https://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g870?code=G870.1245-DFB0X-B&id=8566205 buradakiyle aynı değil.
Dostum çok kör cahilsiniz şurada bu tarz yazı yazan herkesi bilgilendireyim sizi bu cihazda samsung 990 pro bile olsa gen3 olduğu için zaten aynı hızı alacaksın farketmeyecek boş muhabbet yapıyorsunuz çok

Örümcek Adam

80+ Bronze
Dostum çok kör cahilsiniz şurada bu tarz yazı yazan herkesi bilgilendireyim sizi bu cihazda samsung 990 pro bile olsa gen3 olduğu için zaten aynı hızı alacaksın farketmeyecek boş muhabbet yapıyorsunuz çok
anakart gen4 destekliyor.

isra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Yücel İsra TEMİR
Dostum anakart'ın PCIe 3.0 olduğuyla ilgili bilgi nerede yazıyor ?

ConquerorXIV

80+ Gold
kör cahil olan sensin gen 4 ssd testi yaptım hızlar normalden düşük değil ayrıca normalde p3 plus ile gelen modelde test yapanların testi de var konuya da atmıştım ama inceleme zahmetine girmemişsin.

serhatkara34

80+ Bronze
kör cahil olan sensin gen 4 ssd testi yaptım hızlar normalden düşük değil ayrıca normalde p3 plus ile gelen modelde test yapanların testi de var konuya da atmıştım ama inceleme zahmetine girmemişsin.

ben clevodan bakmıştım gen100 olsa nolur casper sonuçta ağlama hemen

1716220096331.jpeg

Farex

80+ Silver
casper tayfa ile iletişim zor sende haklısın açlık kafanıza vuruyor
Kardeşim önceden casper kullandım g770 ve g900 zaten ne halt olduğunu biliyorum ama eskisi kadar kötü değil yeni g870 gibi kasaları iyi abarttığın kadar değil elime sayısız laptop geçti şuan omen ve dell g15 var bana burda boş yapma sen videolardan izlediğinle yetinirsin yada internette gördüklerinde ben kullanırım deneyimlerim konuşurum sen yine dediğim gibi parka yaşıtlarınla takıl buralar sana göre değil.

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
pisman olanlar sahibindende ilan koymaya başlamış 25.000 den illa alcam diyen varsa 2. elde alabilir

serhatkara34

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kardeşim önceden casper kullandım g770 ve g900 zaten ne halt olduğunu biliyorum ama eskisi kadar kötü değil yeni g870 gibi kasaları iyi abarttığın kadar değil elime sayısız laptop geçti şuan omen ve dell g15 var bana burda boş yapma sen videolardan izlediğinle yetinirsin yada internette gördüklerinde ben kullanırım deneyimlerim konuşurum sen yine dediğim gibi parka yaşıtlarınla takıl buralar sana göre değil.

Zenginlik için hangi dualar okunur?

Zenginlik Duası: En kısa zamanda zengin olmak için okunacak ...

“Ya Latifu Ya Kerim” esması, “Bismillahi Latif” olarak her gün 9 defa okunduğu takdirde, rızık bollaşır ve bereketli kazançlar elde edilir. “Ya Ğaniyyu Ya Muğni” esması namazın ardından 1000 kere okunursa, fakirlik o eve uğramaz. “Ya Atufu Ya Vehhab” esmaları da zengin olmak için okunabilir..

Top Bottom