Benim dağıtıma çıktı ama gelmedi. Tahmini teslimat yarına döndü bugün yazıyordubenim geldi
kasa kalitesi bu zamana kadar kullandığım en dandik olanıydı açık ara, incelemelerde klavye bölümü metal demişler ama alaşım gibi bir şey alüminyum gibi değil pek sağlam durmuyor tahminlerim doğruymuş ama bu paraya görmezden gelmek lazım windows kurayım sıcaklıklara da bakıcam incelemelrde ki gibi 75 geçmiyorsa tamam ama içimden bir ses kandırıldık diyor.Benim dağıtıma çıktı ama gelmedi. Tahmini teslimat yarına döndü bugün yazıyordu
bi bak bakalım bizim ki yarın anca gelir gibi açmadan iade ederiz olmadıkasa kalitesi bu zamana kadar kullandığım en dandik olanıydı açık ara, incelemelerde klavye bölümü metal demişler ama alaşım gibi bir şey alüminyum gibi değil pek sağlam durmuyor tahminlerim doğruymuş ama bu paraya görmezden gelmek lazım windows kurayım sıcaklıklara da bakıcam incelemelrde ki gibi 75 geçmiyorsa tamam ama içimden bir ses kandırıldık diyor.
Hocam panel kalitesi , hızı , fan sesi , ışık sızması hepsini bakarsaniz bende kargoya verilmesini bekliyorum halakasa kalitesi bu zamana kadar kullandığım en dandik olanıydı açık ara, incelemelerde klavye bölümü metal demişler ama alaşım gibi bir şey alüminyum gibi değil pek sağlam durmuyor tahminlerim doğruymuş ama bu paraya görmezden gelmek lazım windows kurayım sıcaklıklara da bakıcam incelemelrde ki gibi 75 geçmiyorsa tamam ama içimden bir ses kandırıldık diyor.
95 civarı sıcaklar geziyorkasa kalitesi bu zamana kadar kullandığım en dandik olanıydı açık ara, incelemelerde klavye bölümü metal demişler ama alaşım gibi bir şey alüminyum gibi değil pek sağlam durmuyor tahminlerim doğruymuş ama bu paraya görmezden gelmek lazım windows kurayım sıcaklıklara da bakıcam incelemelrde ki gibi 75 geçmiyorsa tamam ama içimden bir ses kandırıldık diyor.
Geldimi ki sizinki ?95 civarı sıcaklar geziyor
iyi95 civarı sıcaklar geziyor
çokmuş ben açtım baktım termal macun ve padlar kalitesiz ondan da olabilir95 civarı sıcaklar geziyor
W11 mi kuracaksın 10 muçokmuş ben açtım baktım termal macun ve padlar kalitesiz ondan da olabilir
bu arada ne ara test yaptın ne ara geldi