Neler Yeni

casper nirvana c710 laptop anakartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serdar atak
Instagram
serdaratakk
Steam
MisterCachi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karışık olmuş,tam anlamadım bir daha anlatır mısın ?
ilk kez bir form sitesine üye oldum yavaş yavaş ögrenicem sorunuma gelince casper nirvan laptopumun anakartı yandı tamir edilmiyormuş 2. elini veya 0 ını nasıl bulucam onu merak ediyorum

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
Teknik servisin dediğini bırakıp bize sorunun nasıl gerçekleştiğini anlatabilirsin ve normal bir tamirciye gösterebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serdar atak
Instagram
serdaratakk
Steam
MisterCachi
Teknik servisin dediğini bırakıp bize sorunun nasıl gerçekleştiğini anlatabilirsin ve normal bir tamirciye gösterebilirsin
cromeda gezinirken bir anda elektirigi kesti üzerine sıvı vs dökülmedi sorun öyle gerçekleşti tabii ki bir kaç yere sordum 0 ını almamı söylediler

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
cromeda gezinirken bir anda elektirigi kesti üzerine sıvı vs dökülmedi sorun öyle gerçekleşti tabii ki bir kaç yere sordum 0 ını almamı söylediler
Şarj soketi bozulmuş olabilir adaptör kaynaklı olabilir, mesela benim adaptörüm bozulmuş oyuna girerken laptop kapanıyordu ben de sinirlenip kasayı yumrukladım harddiski bozdum sonra fark ettim adaptörüm bozuk olduğunu, farklı bir adaptör ile dene şarj aletini takınca oynst biraz o şekilde dene olmazsa ramleri sök tak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj soketi bozulmuş olabilir adaptör kaynaklı olabilir, mesela benim adaptörüm bozulmuş oyuna girerken laptop kapanıyordu ben de sinirlenip kasayı yumrukladım harddiski bozdum sonra fark ettim adaptörüm bozuk olduğunu, farklı bir adaptör ile dene şarj aletini takınca oynst biraz o şekilde dene olmazsa ramleri sök tak
Alternatifleri denemeden kesin bişry demek doğru olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
serdar atak
Instagram
serdaratakk
Steam
MisterCachi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alternatifleri denemeden kesin bişry demek doğru olmaz
Yani evet haklısın direk yetkili servisin tespitine güvendim kendim hiç uğraşmadım ama anakartta problem var cidden çöp gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,716
Üyeler
161,120
Son üye
m1e24
Top Bottom