msi afterbunner yükleyip oyuniçi değerleirni atın .elimde casper nirvana s 500 ün 8 gb ramli mx 230 2gb ve i5 10210u var.İlk başlarda cs gibi oyunlarda 70 fps alırken şimdi 30 fps alıyorum nasıl çözerim
oyun içi maks 75n derece oluyorHerhangi bir bakım yaptınız mı laptop'a, kir toz vb. buna neden olmuş olabilir. Isınma sorunu var mı?
cs de msi afterbruner gibi 3. parti programlar çalışmıyormsi afterbunner yükleyip oyuniçi değerleirni atın .
çalışıyor.oyun içi maks 75n derece oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs de msi afterbruner gibi 3. parti programlar çalışmıyor
Ekran kartı %100 kullandığı için tamamını kullanıyor normal biraz daha düşürün ayarları.
VE ARADA FPS DROP YİYORelimde casper nirvana s 500 ün 8 gb ramli mx 230 2gb ve i5 10210u var.İlk başlarda cs gibi oyunlarda 70 fps alırken şimdi 30 fps alıyorum nasıl çözerim
zaten en düşükEkran kartı %100 kullandığı için tamamını kullanıyor normal biraz daha düşürün ayarları.
yükseğe alın bu oyunlar zaten ekran kartını yer normal değerler başka valorant gibi oyunlar da da oluyormu ? hdd den kaynaklıda oluyor.VE ARADA FPS DROP YİYOR
zaten en düşük
laptop temizliği yapın ve şarjda oynayın.elimde casper nirvana s 500 ün 8 gb ramli mx 230 2gb ve i5 10210u var.İlk başlarda cs gibi oyunlarda 70 fps alırken şimdi 30 fps alıyorum nasıl çözerim
zaten öyle yapıyorumlaptop temizliği yapın ve şarjda oynayın.