Neler Yeni

Casper Servis Bakım Pişmanlığı

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Akif İnandı
2 yıl olucak ki Casper g870 4060 i5 12450h kullanıcısıyım. Normalde bakımı casper servisinde yaptırırım lakin kullandıkları thermal macun kalitesi rezil seviyelerde. Kendim yapmaya karar verdim ve pump out olmaması için Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun ile bakımını kendim yaptım. İşlemci 93-98 derecelerden 73-80(max) ekran kartı 87seviyelerinden 65-74 seviyelerine düştü. Uzun sözün kısası bakımı servis yerine kendiniz veya kendi macununuz ile yapmanız. Bir sonraki sefer için daha iyi bir thermal macun öneriniz var mı?(test oyunu kingdom deliverance 2)
1000047846.jpg

Chiziru

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ege
2 yıl olucak ki Casper g870 4060 i5 12450h kullanıcısıyım. Normalde bakımı casper servisinde yaptırırım lakin kullandıkları thermal macun kalitesi rezil seviyelerde. Kendim yapmaya karar verdim ve pump out olmaması için Cooler Master MasterGel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun ile bakımını kendim yaptım. İşlemci 93-98 derecelerden 73-80(max) ekran kartı 87seviyelerinden 65-74 seviyelerine düştü. Uzun sözün kısası bakımı servis yerine kendiniz veya kendi macununuz ile yapmanız. Bir sonraki sefer için daha iyi bir thermal macun öneriniz var mı? Alıntıyı görüntüle
Hocam bir sey sorcaktim bende nitro 16 var sıvı metal uygulanmış bakimda sıvı metal ilemi yapmamiz lazim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam bir sey sorcaktim bende nitro 16 var sıvı metal uygulanmış bakimda sıvı metal ilemi yapmamiz lazim
sıvı metal 10 sene gider dostum bakım yapmana gerek yok. illa yapacaksan evet yine metal sürmen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Mehmet Akif İnandı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı metal soğutma performansı daha iyi ve uzun ömürlü lakin düzgün yapılmazsa akma yapıp işlemci yakanlar olmuş o riske girmedim. Ama temizlenip termal macun sürülebilir.Sıvı metalde 5 yıl değişime gerek yok diye biliyorum.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ege
sıvı metal 10 sene gider dostum bakım yapmana gerek yok. illa yapacaksan evet yine metal sürmen lazım
Sıvı metal soğutma performansı daha iyi ve uzun ömürlü lakin düzgün yapılmazsa akma yapıp işlemci yakanlar olmuş o riske girmedim. Ama temizlenip termal macun sürülebilir.Sıvı metalde 5 yıl değişime gerek yok diye biliyorum.
Vatandan alınca 3 sene sonra getirin servis bakimi yapilcak dediler ondan sordum

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Sıvı metalli laptoba termal macun sürülmez. Termal macunluya da sıvı metal kolay kolay sürülmez. Sıvı metal fabrikasyon geliyorsa adamlar akma ihtimalini hesaba katıp sürmüşlerdir. Ayrıca ne kadar sıvı metal olsa da bu cihazlar tozlanır hiç olmadı yıldan yıla açıp tozunu almak gerek.

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ege
Sıvı metalli laptoba termal macun sürülmez. Termal macunluya da sıvı metal kolay kolay sürülmez. Sıvı metal fabrikasyon geliyorsa adamlar akma ihtimalini hesaba katıp sürmüşlerdir. Ayrıca ne kadar sıvı metal olsa da bu cihazlar tozlanır hiç olmadı yıldan yıla açıp tozunu almak gerek.
Kasko yaptırdım için içini açasım gelmiyor 1 tırnak bile kırılsa garanti dışı kalıyor

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Kasko yaptırdım için içini açasım gelmiyor 1 tırnak bile kırılsa garanti dışı kalıyor
Garanti bozulmasın diyosan hiç uğraşma gönder temizlet ısınsa da yapacak bir şey yok. Bir nebze ısıyı laptop soğutucularla da azaltabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,071,042
Üyeler
170,098
Son üye
aardaa_37
Top Bottom