Garbajosa
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 357
- İsim
- Kenan Çelik
- Bütçe
- 15000
Selamlar
Bir süredir konsolun yanına bir pc almayı düşüyorum. Alacağım pc benim için genelde ikinci planda kalacak. Çünkü konsolda her yıl aktif olarak fut oynuyorum. Alacağım pc’den beklentim, konsolda sıkıldığım anlarda açıp arkadaşlarımla birkaç el valorant, warzone vs oynatsın yeterli. ( valorant ve warzone aynı segment’de değil farkındayım) Pc de AAA oyun oynayacağımı sanmıyorum. Ancak seviyeyi çok düşürerek çer-çöp donanıma para vermek de mantıklı gelmiyor.
Aklımdaki sistemler;
itopyada bulunan teknoseyir
Ve sinerjideki 6700XT’li sistem.
Bu iki sistem arasında 6700xt önde olsa da dlss nedeniyle 3060 bana daha mantıklı geliyor.
Ancak beklentilerimi göz önünde bulundurunca bu donanıma ihtiyacım var mı emin değilim. 1660 ya da 1650’li sistem de işimi görmez mi acaba? Hali hazırda geforce now üyeliğimde var. Dolayısıyla yüksek donanım gerektiren oyunları ordan oynamak gibi bir alternatifim de var.
Bütçemi 15k olarak belirledim. Ancak daha düşük fiyatlı bir sistemde tavsiyelere göre tercih edebilirim.
Şimdiden teşekkürler
Bir süredir konsolun yanına bir pc almayı düşüyorum. Alacağım pc benim için genelde ikinci planda kalacak. Çünkü konsolda her yıl aktif olarak fut oynuyorum. Alacağım pc’den beklentim, konsolda sıkıldığım anlarda açıp arkadaşlarımla birkaç el valorant, warzone vs oynatsın yeterli. ( valorant ve warzone aynı segment’de değil farkındayım) Pc de AAA oyun oynayacağımı sanmıyorum. Ancak seviyeyi çok düşürerek çer-çöp donanıma para vermek de mantıklı gelmiyor.
Aklımdaki sistemler;
itopyada bulunan teknoseyir
TEKNOSEYIR-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOSEYIR-ULTRA/AMD RYZEN 5 5600X/MSI GeForce RTX 3060 GAMING X TRIO 12GB/16GB DDR4/512GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOSEYIR-ULTRA ITOPYA'da.
www.itopya.com
Sinerji Xaingsan Ryzen 7 7700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 12GB RX7700XT Oyuncu Bilgisayarı
Sinerji Xaingsan Ryzen 7 7700X 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS Radeon TUF Gaming OC 12GB RX7700XT Oyuncu Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Ancak beklentilerimi göz önünde bulundurunca bu donanıma ihtiyacım var mı emin değilim. 1660 ya da 1650’li sistem de işimi görmez mi acaba? Hali hazırda geforce now üyeliğimde var. Dolayısıyla yüksek donanım gerektiren oyunları ordan oynamak gibi bir alternatifim de var.
Bütçemi 15k olarak belirledim. Ancak daha düşük fiyatlı bir sistemde tavsiyelere göre tercih edebilirim.
Şimdiden teşekkürler