VitoScaletta
80+ Gold
Evde ethernet kablosu var eğer cat 6 sa boşa masraf yapmak istemiyorum nasıl anlarım
Üstünde yazması lazım.Evde ethernet kablosu var eğer cat 6 sa boşa masraf yapmak istemiyorum nasıl anlarım
CAT 5 MİŞ cat 5 veya 6 kaç mbs internetlerde kullanılıyorÜstünde yazması lazım.
Bu arada CAT 6 için masraf yapmana gerek yok 100 mbit üstü bir internetin yoksa CAT 5 ile 6 fark etmeyecektir.bakıp geliyorum editliycem![]()
ama forumlarda 8 mbs internet için bile cat 6 öneriyolar niyekiBu arada CAT 6 için masraf yapmana gerek yok 100 mbit üstü bir internetin yoksa CAT 5 ile 6 fark etmeyecektir.
En iyi kablo o çünkü. Ama evinde server yoksa CAT 6 ile CAT 5 farketmeyecek. En azından şuanlık. Türkiyede biranda Romanya interneti olmazsa fark olmaz.ama forumlarda 8 mbs internet için bile cat 6 öneriyolar niyeki
interneti değiştirmeyi düşünüyoruzda belki 32 mbs yapabiliriz yani 100mbs kadar cat 6 ve 5 aynı kesin demi öyleyse çok iyiEn iyi kablo o çünkü. Ama evinde server yoksa CAT 6 ile CAT 5 farketmeyecek. En azından şuanlık. Türkiyede biranda Romanya interneti olmazsa fark olmaz.
Şuan bi kablo var dandik o yetiyor. 32 için CAT 5 yeterli. 100 metereye kadar 100mbit hız destekliyor.interneti değiştirmeyi düşünüyoruzda belki 32 mbs yapabiliriz yani 100mbs kadar cat 6 ve 5 aynı kesin demi öyleyse çok iyi![]()