Yardım Cat 6 1000 Mbps Ethernet Kablom 10Mbps Veriyor

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba. Elektrikçiden İnce Cat 6 Ethernet kablosu aldım 1000mbps destekliyor araştırdığıma göre. Fakat 10mbps'yi geçmiyor ve kopuyor. Acaba konnektördeki renk dizilimini mi yanlış yapıyorum? yardımcı olur musunuz. Fotoğrafı ekliyorum.
IMG_20240221_172449.jpg

Arkadaşlar merhaba. Elektrikçiden İnce Cat 6 Ethernet kablosu aldım 1000mbps destekliyor araştırdığıma göre. Fakat 10mbps'yi geçmiyor ve kopuyor. Acaba konnektördeki renk dizilimini mi yanlış yapıyorum? yardımcı olur musunuz. Fotoğrafı ekliyorum.Alıntıyı görüntüle
İnternet paketin 1000 mbps mi?

Hayır, 24mbps.Cat6 ethernet kablosu 1000mbps desteklemesi lazım ama 10mbps veriyor. Başka bir cat 5 ethernet kablosunda denedim 100mbpsyi veriyor
reis sence internetin 24 se nasıl üstüne çıksın max 24 verir zaten kablo hız yükseltmez ki

reis sence internetin 24 se nasıl üstüne çıksın max 24 verir zaten kablo hız yükseltmez ki
Öyle olmuyor mesela Cat 5 kablo 100mbps destekliyor ve o 100 mbpsyide iletebiliyor. Cat 6 ise 1000mbps destekliyor ve iletebiliyor. Benim sıkıntım 1000mbps destekleyen bir kablo 10mbps niye geçemiyor.

knk cat5 kablon 24mbps lik internetinden nasıl 100mbps iletiyor anlatsana bi

Turuncu Beyaz-Turuncu
Yeşil Beyaz-Mavi
Mavi Beyaz-Yeşil
Kahverengi Beyaz- Kahverengi

Kaç metrede?

Ya ne anlamaz tipler var.İnternet paketinin 24 olmasıyla ne alakası var? Adam kabloyu takmış 10mbps olarak görmüş. Diyor ki cat 5 i taktım 100 verdi. Ya kabloyu yanlış bağladın ya da aldığın kablo cat 6 değil. Modemle pc arasında 1000 mpbs bağlantı olabilir. Ağ içinde dosya gönderirken falan o hızda gider. 24 olan internet bağlantınız dışarıdaki sunuculara erişirkenki limit hızınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1km değil herhalde taş çatlasın 15-20 olsun hızı etkilemez.

Hayır, 24mbps.Cat6 ethernet kablosu 1000mbps desteklemesi lazım ama 10mbps veriyor. Başka bir cat 5 ethernet kablosunda denedim 100mbpsyi veriyor
adam 24 mbps ıntarnetle 100 mbps alıyor teknolojıye bak

Ya ne anlamaz tipler var.İnternet paketinin 24 olmasıyla ne alakası var? Adam kabloyu takmış 10mbps olarak görmüş. Diyor ki cat 5 i taktım 100 verdi. Ya kabloyu yanlış bağladın ya da aldığın kablo cat 6 değil. Modemle pc arasında 1000 mpbs bağlantı olabilir. Ağ içinde dosya gönderirken falan o hızda gider. 24 olan internet bağlantınız dışarıdaki sunuculara erişirkenki limit hızınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1km değil herhalde taş çatlasın 15-20 olsun hızı etkilemez.
Sana mı sordum?

Biliyoruz o kadarını çoluk çocuktan öğrenecek değiliz (!).

Geri