Neler Yeni

Cat 6 kablo ek yapma. Anlayan baksın lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mahmut Hacıp
Merhaba. Evime türknet fiber bağlattım. Binam yeni. Haliyle modemi hole koyup. Priz yanlarındaki cat 6 kablolarını kullanmak istedim. Evin içinden kablo geçmeden çözmek hayalimdi. Eski evlerimde yoktu. Bu evde o avantajı kullanayım dedim. Şöyle bir sıkıntı var. Modemin olduğu hole tarafından duvar içlerinden odama cat 6 kablo geliyor ama uçlarına rj45 mi dediklerini yok. Bende de pense olmadığı için ilk insan gibi aklıma bir fikir geldi. Uçlarına çakmak yerine. elimde olan cat kablosunun uçlarında rj45 var haliyle yarısından kesip. Hem odamdaki hem hole tarafından çıkan cat kablosunun uçlarını tek tek ilk insan gibi elle birleştirip elektrikçi edasıyla elektrik bandıyla on numara birleştirdim. Evet kablolar güzel gizlendi çalıştı da ama sıkıntı şu norrmalde 1000 dow ve up. aldığım yerde 100 e sabit geliyor. Dairenin içinden normal tek parça cat kablo taktığımda hızım yine 1000. Sorun nedir sizce? Ek yapmak mı düşürüyor ona göre internetten pense alacağım öyleyse. Yada daire duvarının içindeki kablo mu sıkıntılı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler bakın lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Taha
sorun ekte hocam bu tarz ekler pek sağlıklı olmuyor genelde evlere gelen hızların düşük olmasının bağzı sebeplerinden biride bu maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

evime gelen ilk hattı ben yapmıştım 80 olan hız 20 falandı 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,898
Üyeler
160,899