slimlerin awg değerleri 34 falan oluyor hocam o yüzden almaya çekindim.
alınır...Şu alınır mı fiyatı nasıl sizce ?
Ya da bunu.
Çok etkileyen bir kriter mi bu ?awg değerleri
Hocam gördüğüm kadarıyla bir normal cat 6 var , bir tane cat6a SLİM var bir de cat6 flat var. Hangisini almalıyım karar veremedim. Flat olanın awg'si 24 falan heralde o daha mı iyi ?Ya da bunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok etkileyen bir kriter mi bu ?
Hiç bilmiyorum ki.Çok etkileyen bir kriter mi bu ?
Şöyle diyim kaç tane farklı ugreen modeli kullandığımı hatırlamıyorum ama hepsi de çok temiz sonuç verdi. Kullanım durumuna göre tercihini yap derim.Hocam gördüğüm kadarıyla bir normal cat 6 var , bir tane cat6a SLİM var bir de cat6 flat var. Hangisini almalıyım karar veremedim. Flat olanın awg'si 24 falan heralde o daha mı iyi ?
Hocam modemi bilgisayarımın başına koyacam. 1000 megabit internete geçme planım var. 3-5 metre kablo yeterli. Bu senaryoda neyi tercih edeyim peki ? flat , slim veya normal olandan.Şöyle diyim kaç tane farklı ugreen modeli kullandığımı hatırlamıyorum ama hepsi de çok temiz sonuç verdi. Kullanım durumuna göre tercihini yap derim.
Kablo dar bir alandan geçecekse slim veya flat al derim. Normal modelleri baya kalın.Hocam modemi bilgisayarımın başına koyacam. 1000 megabit internete geçme planım var. 3-5 metre kablo yeterli. Bu senaryoda neyi tercih edeyim peki ? flat , slim veya normal olandan.
Yukarıda attığım kablonun bi tık kötüsü var yine ugreen 1000mbps alabiliyorumHocam modemi bilgisayarımın başına koyacam. 1000 megabit internete geçme planım var. 3-5 metre kablo yeterli. Bu senaryoda neyi tercih edeyim peki ? flat , slim veya normal olandan.