Neler Yeni

Öneri CAT6 Kablo Önerilerinizi bekliyorum

Prisoners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Kaya
İyi günler. Modemden bilgisayar kasasına bağlanmak için CAT6 Kablo önerisine ihtiyacım var. 7 Metre gerekiyor. Yardımcı olur musunuz ?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı

Prisoners

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serdar Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablonun yassı olması problem yaratır mı? Modemden bilgisayara bağlarken kablonun 1 metresi halı altında kalacak üstüne basıldığında sorun yaratır mı?
Bilmiyorum hocam.

spidkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Furkan
Yaptım

Kablonun yassı olması problem yaratır mı? Modemden bilgisayara bağlarken kablonun 1 metresi halı altında kalacak üstüne basıldığında sorun yaratır mı?
Hocam ayni urunu kullaniyor modem oturma odasina oldugu icin odama kablo ile internet sagliyorum kablo holden gectigi icin bir kismi hali altinda kaliyor basiliyor ancak herhangi bir sikinti olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Mad
İlgilendiği Kategoriler
Siber Güvenlik, Güvenlik Duvarı, Anti Virüs, Domain Controller, File Server, Oyun ve Bilgisayar Bileşenleri
Bakır kablolar ezilmelerde değil, kesilmelerde problem yaratır. Halının üstünde gönül rahatlığıyla halay çekebilirsin hiç bir şey olmaz :)

mSyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mustafa Sarısoy
Yaptım

ezilmede sıkıntı olmuyor oval olan kablom ezile ezile düzleşti hala aynı performans :)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
o kadar para vermeye gerek yok cat6 alfais al geç direkt

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mert TOKTAŞ
Yaptım

Biz bir düün için 20 metre ethernet kablosu almıştık 2 gün boyunca kablonun üzerinden hayvanlar mı geçmedi arabalar mı geçmedi allah seni inandırsın hala kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı olmaz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,472
Üyeler
160,851
Son üye
hasansquad
Top Bottom