Öneri yazsaydın yaİyi günler. Modemden bilgisayar kasasına bağlanmak için CAT6 Kablo önerisine ihtiyacım var. 7 Metre gerekiyor. Yardımcı olur musunuz ?
Ön ek!nereye
YaptımÖn ek!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şaka yapıyorum üzgünüm
Bilmiyorum hocam.Yaptım
Kablonun yassı olması problem yaratır mı? Modemden bilgisayara bağlarken kablonun 1 metresi halı altında kalacak üstüne basıldığında sorun yaratır mı?
Dark kullanıyorum memnunum.İyi günler. Modemden bilgisayar kasasına bağlanmak için CAT6 Kablo önerisine ihtiyacım var. 7 Metre gerekiyor. Yardımcı olur musunuz ?
Hocam ayni urunu kullaniyor modem oturma odasina oldugu icin odama kablo ile internet sagliyorum kablo holden gectigi icin bir kismi hali altinda kaliyor basiliyor ancak herhangi bir sikinti olmuyorYaptım
Kablonun yassı olması problem yaratır mı? Modemden bilgisayara bağlarken kablonun 1 metresi halı altında kalacak üstüne basıldığında sorun yaratır mı?
ezilmede sıkıntı olmuyor oval olan kablom ezile ezile düzleşti hala aynı performansYaptım
Biz bir düün için 20 metre ethernet kablosu almıştık 2 gün boyunca kablonun üzerinden hayvanlar mı geçmedi arabalar mı geçmedi allah seni inandırsın hala kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı olmazYaptım