gurkn6 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 912 Dahası Reaksiyon skoru 260 İsim Gürkan Yıldırım 4 Şubat 2023 #1 vdsl2 altyapım var kablo ezildi eskidi diye ugrenn cat6 kaboya geçtim 7-8 arası upload hızı alırken test yapıyorum 0.20 0.80 gibi komik rakamlar çıkıyor sebebi nedir yardımcı olur musunuz
vdsl2 altyapım var kablo ezildi eskidi diye ugrenn cat6 kaboya geçtim 7-8 arası upload hızı alırken test yapıyorum 0.20 0.80 gibi komik rakamlar çıkıyor sebebi nedir yardımcı olur musunuz
Furkan² 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 10,074 Dahası Reaksiyon skoru 5,382 Yaş 26 Konum İzmir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker 4 Şubat 2023 #2 Kablo dandik old. İçin olabilir kabloda kırılmaz ezilme yada çakım hatası va olabilir. İyi mal var kötü mal var.
Kablo dandik old. İçin olabilir kabloda kırılmaz ezilme yada çakım hatası va olabilir. İyi mal var kötü mal var.
gurkn6 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 912 Dahası Reaksiyon skoru 260 İsim Gürkan Yıldırım 4 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Furkan² yazmış: Kablo dandik old. İçin olabilir kabloda kırılmaz ezilme yada çakım hatası va olabilir. İyi mal var kötü mal var. Devamı için tıklayın... ugrenn kötü mal mı
Furkan² yazmış: Kablo dandik old. İçin olabilir kabloda kırılmaz ezilme yada çakım hatası va olabilir. İyi mal var kötü mal var. Devamı için tıklayın... ugrenn kötü mal mı
🃏 🃏JOKER🃏 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 14,672 Dahası Reaksiyon skoru 37,437 Konum Realhas hoca için adalet istiyoruz İsim Mert Can Ergün 4 Şubat 2023 #4 gurkn6 yazmış: ugrenn kötü mal mı Devamı için tıklayın... Hayır bende ugreen cat6 kablosunu kullanıyorum sorun yok
gurkn6 yazmış: ugrenn kötü mal mı Devamı için tıklayın... Hayır bende ugreen cat6 kablosunu kullanıyorum sorun yok
gurkn6 80+ Bronze Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 912 Dahası Reaksiyon skoru 260 İsim Gürkan Yıldırım 4 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 joker♤ yazmış: Hayır bende ugreen cat6 kablosunu kullanıyorum sorun yok Devamı için tıklayın... bende öyle biliyorum hızda problem yok ama upload hızım düştü anlamadım
joker♤ yazmış: Hayır bende ugreen cat6 kablosunu kullanıyorum sorun yok Devamı için tıklayın... bende öyle biliyorum hızda problem yok ama upload hızım düştü anlamadım
Furkan² 80+ Platinum Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 10,074 Dahası Reaksiyon skoru 5,382 Yaş 26 Konum İzmir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker 4 Şubat 2023 #6 gurkn6 yazmış: ugrenn kötü mal mı Devamı için tıklayın... Markayı bilmiyorum belki iyidir, üründe üretim hatası vs olabiliriz bir de modem arayüzünden bak rtt değerleri mi neydi sana gelen değerler yazıyor.
gurkn6 yazmış: ugrenn kötü mal mı Devamı için tıklayın... Markayı bilmiyorum belki iyidir, üründe üretim hatası vs olabiliriz bir de modem arayüzünden bak rtt değerleri mi neydi sana gelen değerler yazıyor.