-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Şekersiz
Sıfır, aritmetikte 0 rakamını simgeler.[1] Bugünkü sayı sisteminde sıkça kullanılan sıfır, bir niteliğin yokluğunu temsil eder. Toplamada toplandığı sayıyı değiştirmeyen etkisiz, çarpmada sonucu sıfır yapan yutan, bölmede ise bir sayıya bölündüğünde 0 sonucu çıkar. Ancak bir sayıyı böldüğünde sonuç tanımsızdır. 0 sayısı pozitif ve negatif olmayan bir sayıdır. "0" Roma rakamlarında gösterilemeyen tek rakamdır.Merakımdan soruyorum, çayı kaç şekerli içiyorsunuz?
Atmamaya çalışıyorum fakat yavaş yavaş olacak bu 1 hafta önce 4 tane atıyordum artık 2 tane 1-2 hafta sonra hiç atmam diye düşünüyorumMerakımdan soruyorum, çayı kaç şekerli içiyorsunuz?
Anladım.Sıfır, aritmetikte 0 rakamını simgeler.[1] Bugünkü sayı sisteminde sıkça kullanılan sıfır, bir niteliğin yokluğunu temsil eder. Toplamada toplandığı sayıyı değiştirmeyen etkisiz, çarpmada sonucu sıfır yapan yutan, bölmede ise bir sayıya bölündüğünde 0 sonucu çıkar. Ancak bir sayıyı böldüğünde sonuç tanımsızdır. 0 sayısı pozitif ve negatif olmayan bir sayıdır. "0" Roma rakamlarında gösterilemeyen tek rakamdır.
Ya 1 şekerli, ya da şekersiz. En iyisi.Şekersiz olmuyor. 2 tane.
Şekersiz içerim ama bazen 2 şeker de atarım şekerde lazım vücudaMerakımdan soruyorum, çayı kaç şekerli içiyorsunuz?
sağol <3PSU h.o bu arada.
Mevyada doğal şeker var.Bence atmanı önermem,Meyvadan alabilirsin,daha sağlıklı olur Y T DŞekersiz içerim ama bazen 2 şeker de atarım şekerde lazım vücuda