Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cbox 2702JG-GAMING 27" 144Hz 1ms (Hdmı+Display) LED Monitör 1959 TL VA PANEL

En İyi Cevap
3
İlk defa duyuyorum ve önermem.
EYY dünya her yere haber salın Musa dinç markayı bilmiyor kimse almasın kesin kötüdür...
Panel önemli ama malzeme kalitesinin geri dönüştürülmüş plastikten olduğuna ve koktuğuna yemin edebilirim.

Ve sıkıntı çıkarsa muhatap bulamazsın.
Kullandınız mı hocam? Ben düşürüp çatlattığım cihazımı ücretsiz tamir ettiler.
cbox markasını turbox ve izoly firmaları monitör olarak pc nin yanında takım verir.
Dediğiniz markalar en ucuz seçenek olarak bunu buldukları için bunu kullanıyorlar markayla ne alakası var hocam.

pilav

80+ Bronze
EYY dünya her yere haber salın Musa dinç markayı bilmiyor kimse almasın kesin kötüdür...

Kullandınız mı hocam? Ben düşürüp çatlattığım cihazımı ücretsiz tamir ettiler.

Dediğiniz markalar en ucuz seçenek olarak bunu buldukları için bunu kullanıyorlar markayla ne alakası var hocam.
sen kullanıyormusun?

En İyi Cevap
3
En İyi Cevap
3
memnun muydun kaltesi nasıl
Hocam malzeme kalitesi olarak çok üst düzey değil ancak üzmez. Panel olarak karşılaştırabileceğim elimde yoktu nasıldı hatırlamıyorum. Sonradan Samsung ips bir monitöre geçtim onunlada karşılaştırmak doğru olmaz. Garanti olarak memnundan ancak diğer markalarla aralarında fiyat farkı az iken bende tercih etmezdim ben aldığımda 24 inc 60hz model 600 lerdeydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ALİ TUNAHAN ALAŞ
Fiyatı uygun ortalama 500 lira daha ucuz
Dipnot: satıcı hepsiburada değil ve puanı 7 neden bilmiyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum almanı öermem. Sorun yaşar mısın bilmem. Kullanıcıları yorumları nedir bilemem. Çok az tercih edilen bir marka ve birçok kullanıcıyı üzüyor. Üzerine bir miktar daha ekleyerek içinizin rahat edeceği bir monitör almanızı veya ekran büyüyklüğünü düşürmenizi tavsite ediyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,167
İsim
Kadir
Attığınız ürün 24 bu 27 inc
Dostum almanı öermem. Sorun yaşar mısın bilmem. Kullanıcıları yorumları nedir bilemem. Çok az tercih edilen bir marka ve birçok kullanıcıyı üzüyor. Üzerine bir miktar daha ekleyerek içinizin rahat edeceği bir monitör almanızı veya ekran büyüyklüğünü düşürmenizi tavsite ediyorum.

Almayacağım dostum ihtiyacı olan alır belki diye paylaştım.

Top Bottom