Neler Yeni

Cbox pişmanlıktır almayın

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
bir kaç ay önce teknobiyotik sitesinden bilgisayarla beraber anlık olarak karar verip 2380zf modelini fiyatı uygun olduğu için almıştım.pişmanım siz almayın monitörün vida yeri sıkıntılı vida tam içeri girmediği için monitör sallanıyor ve bir tarafın altına kitap koymazsanız yamuk duruyor adaptörü çok kalitesiz.tek iyi tarafı gerçekten 144 hz olması yani almayın 75 hz alın daha iyi

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
eee... Bunu herkes biliyor zaten.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Bir ürün yüzünden tüm markayı çöpe atmak. İyiymiş...

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
bir kaç ay önce teknobiyotik sitesinden bilgisayarla beraber anlık olarak karar verip 2380zf modelini fiyatı uygun olduğu için almıştım.pişmanım siz almayın monitörün vida yeri sıkıntılı vida tam içeri girmediği için monitör sallanıyor ve bir tarafın altına kitap koymazsanız yamuk duruyor adaptörü çok kalitesiz.tek iyi tarafı gerçekten 144 hz olması yani almayın 75 hz alın daha iyi
Hocam Böyle Markaların Hepsi Böyle Zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ürün yüzünden tüm markayı çöpe atmak. İyiymiş...
Cbox Cidden Kalitesiz Ama

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Afedersiniz ama gidip araştırmadan s*lak gibi CBOX aldım.Ekranda ghosting var,ekran yırtılması var. Sol üst köşesinden ışık sızıyor. Bir daha mı ? Asla!

Affection

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Batın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Afedersiniz ama gidip araştırmadan s*lak gibi CBOX aldım.Ekranda ghosting var,ekran yırtılması var. Sol üst köşesinden ışık sızıyor. Bir daha mı ? Asla!
hocam ben iyiymişim yine ben de sadece monitör sallanıyor ve yamuk yamukluğu düzeltebiliyorum ama sallanıyor en azından ışık sızması falan yok

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
hocam ben iyiymişim yine ben de sadece monitör sallanıyor ve yamuk yamukluğu düzeltebiliyorum ama sallanıyor en azından ışık sızması falan yok
Benimki de sallanıyor..

Top Bottom