Neler Yeni

Cbr 125 bana uygun mu?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
58 kilo adam o rüzgarla sarsılmaz bile hatta zayıf olması daha iyi. Top speed hızı artar diğer kullanıcılara göre
Ben sarsılır diye düşünüyorum.
YZF R125 deneyimim oldu birkaç gün, gerçi ben kullanırken hava rüzgarlıydı.
65 kiloydum bu deneyimi yaşarken.
Max 140 olur top speedi, 125cc altındaki zaten.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben sarsılır diye düşünüyorum.
YZF R125 deneyimim oldu birkaç gün, gerçi ben kullanırken hava rüzgarlıydı.
65 kiloydum bu deneyimi yaşarken.
Max 140 olur top speedi, 125cc altındaki zaten.
Yok bu arkadaş yeni kullanıcı ise 125 cc bir motorla başlaması iyi olur ve CBR kötü değil zaten satarken de zorlanmaz üst segmente geçerken. Kilo avantajı çok iyi oluyor motorda. Motorun mekanik sıkıntısı yoksa mis gibi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yok bu arkadaş yeni kullanıcı ise 125 cc bir motorla başlaması iyi olur ve CBR kötü değil zaten satarken de zorlanmaz üst segmente geçerken. Kilo avantajı çok iyi oluyor motorda. Motorun mekanik sıkıntısı yoksa mis gibi
Parçası ucuz düşüp kalksa üzülmez en azından.
2. elleri hızlı baya bu motorların.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
herkes bi scooterla başla diyor ama şöyle düşünüyorum scooterle başlarşam ilerde scooter ı satmak zor olmazmı

Basrii

80+ Bronze
150 ile otobanda giderken en ufak taş parçası gelse kontrölü kaybedeceksizn zaten olan kazalır saymıyorum bile bana göre motorsiklet demek ölüm demek.
Şeytan işi, dediğin gibi 120 130 ile giderken aniden biri önüne kırsa, kısaca bittin...

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Motorda güvenlik sıfır diye bir şey yok ,gerekli ekipmanlar edinilirse güvenlik sağlanır.
Ekipmanlar motoru güvenli yapmaz, kaza durumunda seni korur. Türkiye şartlarında motor tehlikelidir, ben de motor seviyorum ama doğruya doğru demek gerekiyor. Siz çok iyi motor kullanıyor da olsanız diğer insanların bilinçsizliğine gidebiliyorsunuz. Bknz. Barkın Bayoğlu, köprüde karşıdan karşıya geçen bi' adam yüzünden öldü.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
150 ile otobanda giderken en ufak taş parçası gelse kontrölü kaybedeceksizn zaten olan kazalır saymıyorum bile bana göre motorsiklet demek ölüm demek.
'Size göre'

Bu düşündüklerinizi doğal olarak mühendisler de düşünüp hem motorları hem de ekipmanları kazaya karşı dayanıklı ve güvenli hale getirmeye çalışıyolar ve getiriyorlar .
Yüzde yüz güvenlik diye bir şey yok ama yüzde 0 olarak da tanımlamak hatalı bir davranış çünkü 150-200 ile kazaya karışıp ekipmanlar sayesinde kazayı çiziksiz atlatan kişileri medyalarda duymuşsunuzdur.
MotoGP'ye bi göz atın mesela ekipmanın ne kadar koruyucu olduğunu anlamak için.

Motor zaten çok güvenli değil ama kesinlikle yüzde 0 olarak tanımlanamaz.
Arabaya göre güvenliği daha az ama kaliteli ekipmanlar kullanılırsa ve kurallara uyulduğu sürece güvenlik bir üst seviyeye taşınır.
Ekipmanlar motoru güvenli yapmaz, kaza durumunda seni korur. Türkiye şartlarında motor tehlikelidir, ben de motor seviyorum ama doğruya doğru demek gerekiyor. Siz çok iyi motor kullanıyor da olsanız diğer insanların bilinçsizliğine gidebiliyorsunuz. Bknz. Barkın Bayoğlu, köprüde karşıdan karşıya geçen bi' adam yüzünden öldü.
Yüzde yüz güvenli veya arabadan güvenli diye bir şey söylemedim.
Yüzde sıfır güvenlik olmadığı hakkında konuşuyoruz.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549