Biri oringli sanırım altın olanArkadaşlar ben cbr250 sahibiyim de DID zincir dişli seti alıcam bu gold ile çelik rengi arasında ki farkı anlayamadım someone help me![]()
oringli nasıl oluyo ben direk DID zincire bakıyorum ama link bırakayım şöyle:Biri oringli sanırım altın olan
Hocam ben Bi fark göremedim pekte bilgim yokoringli nasıl oluyo ben direk DID zincire bakıyorum ama link bırakayım şöyle:
bende göremiyorum kanka renk farkı var ama kalitemi ne yani fiyat farkı çok fazla zincir setini dğeiştiricem ikisi arasında kaldım fark varmı yokmuHocam ben Bi fark göremedim pekte bilgim yok
Daha bilgili arkadaşlara sormak lazım ne desem yalan olur hocambende göremiyorum kanka renk farkı var ama kalitemi ne yani fiyat farkı çok fazla zincir setini dğeiştiricem ikisi arasında kaldım fark varmı yokmu![]()
biri sadece zincir biri dişli zincir setioringli nasıl oluyo ben direk DID zincire bakıyorum ama link bırakayım şöyle:
doğru ona dikkat etmedim o kadar sıkıldım ki zincir dişli bakmaktanbiri sadece zincir biri dişli zincir seti
Kanka renk farkı dışında bir şey yok sanırım.doğru ona dikkat etmedim o kadar sıkıldım ki zincir dişli bakmaktan![]()