oğuzhan18 80+ Silver Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 4,388 Reaksiyon skoru 1,669 10 Eylül 2023 #1 arkadaşlar bi abiden cd aldım müzik atıcam ona bilgisayardan cd yeri 3 senedir kullanmıyordum hatta kablosunu sökmüşüm neyse taktım cd takıyorum ama okumuyor aygıt yöneticinde cd dvd gözükmüyor ne yapmam gerekir ?
arkadaşlar bi abiden cd aldım müzik atıcam ona bilgisayardan cd yeri 3 senedir kullanmıyordum hatta kablosunu sökmüşüm neyse taktım cd takıyorum ama okumuyor aygıt yöneticinde cd dvd gözükmüyor ne yapmam gerekir ?
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,499 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 19,476 10 Eylül 2023 #2 Hem güç hemde veri kablosunu taktın mı ?
oğuzhan18 80+ Silver Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 4,388 Reaksiyon skoru 1,669 10 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 $ilent yazmış: Hem güç hemde veri kablosunu taktın mı ? Devamı için tıklayın... cd yerine bastığımda açılmıyordu sadece onun önünde çıkmış bi kablo vardı onu taktım dvd yeri çalışmaya başladı ama başka bişi takmadım malesef.
$ilent yazmış: Hem güç hemde veri kablosunu taktın mı ? Devamı için tıklayın... cd yerine bastığımda açılmıyordu sadece onun önünde çıkmış bi kablo vardı onu taktım dvd yeri çalışmaya başladı ama başka bişi takmadım malesef.
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,499 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 19,476 10 Eylül 2023 #4 oğuzhan18 yazmış: cd yerine bastığımda açılmıyordu sadece onun önünde çıkmış bi kablo vardı onu taktım dvd yeri çalışmaya başladı ama başka bişi takmadım malesef. Devamı için tıklayın... DVD okuyucularda HDD gibidir hem güç hemde SATA (Veri kablosu) nu takmanız gerekiyor böylece hem sistem çalışır hemde veri aktarır.
oğuzhan18 yazmış: cd yerine bastığımda açılmıyordu sadece onun önünde çıkmış bi kablo vardı onu taktım dvd yeri çalışmaya başladı ama başka bişi takmadım malesef. Devamı için tıklayın... DVD okuyucularda HDD gibidir hem güç hemde SATA (Veri kablosu) nu takmanız gerekiyor böylece hem sistem çalışır hemde veri aktarır.
oğuzhan18 80+ Silver Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 4,388 Reaksiyon skoru 1,669 10 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 $ilent yazmış: DVD okuyucularda HDD gibidir hem güç hemde SATA (Veri kablosu) nu takmanız gerekiyor böylece hem sistem çalışır hemde veri aktarır. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler işten dönünce bakacam.
$ilent yazmış: DVD okuyucularda HDD gibidir hem güç hemde SATA (Veri kablosu) nu takmanız gerekiyor böylece hem sistem çalışır hemde veri aktarır. Devamı için tıklayın... Tamamdır teşekkürler işten dönünce bakacam.