Bu oyunları VURUŞ HİSSİ ve AKSİYON amaçlı OYNANMAZ.Witcher 3 alınmaz hep aynı vuruşlar bu arada.
Tamamda aynı vuruşlar la saatlerce ben dayanamadım 14 saat oynıyabildimBu oyunları VURUŞ HİSSİ ve AKSİYON amaçlı OYNANMAZ.
Bu oyunlar RPG oyunudur ve RPG oyunları diyalog , konuşma , hikaye ve loot toplama oyunda oynamayı teşvik eder
Tamam işte.Tamamda aynı vuruşlar la saatlerce ben dayanamadım 14 saat oynıyabildim
Eyw kanki kaptım cyberpunkWitcher 1 : 2.70 TL
Witcher 2 : 4.65 TL
Witcher 3 : 12 TL (GOTY : 15 TL)
Cypherpunk 2077 : 124.50 TL
Witcher 3 BAW : 12 TL
Witcher 3 HOS : 6 TL
Valla haklısın. Ben hikayeli oyun sadece dying light bitirdim, çok aram yoktur GTA serilerini bile online oynadım vice City hariç onda full gezme fenerin önündeki dağa sıfır park edip manzara şekli vb.Tamam işte.
Sana göre değil o halde.
ayrıca mesela Fallout NW vardır.
Vuruşu bırak silahlar genelde faklı yerlere mermisi giden duvara sıkıyormuşsun hissi veren bir oyun ama neredeyse RPG türünün en iyi örneği bana göre ancak gene en iyiler listesi olsa ilk 10'da yer alır .
Vuruş hissi eğer diğer yanları güçlüyse aranmaz pek ki bu oyunlarda vuruş hissi aramak mantıksız
Sen sanki biraz askeri ve gerçekçi FPS oyunları fenan seviyorsun.Valla haklısın. Ben hikayeli oyun sadece dying light bitirdim, çok aram yoktur GTA serilerini bile online oynadım vice City hariç onda full gezme fenerin önündeki dağa sıfır park edip manzara şekli vb.
Tabi valorant mesela. Online FPS rekabetçi ama p2w olmıyanlar. Ama artık o da yok 90 FPS başlayan serüvenimiz 30 Lara kadar düştü bıraktı beni artıkSen sanki biraz askeri ve gerçekçi FPS oyunları fenan seviyorsun.