Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Trendyolda bir bağlantıya tıklayınca böyle bir siteye yönlendirdi. Bu site kime ait ve güvenlimi?
cdn.dsmcdn.com
cdn.dsmcdn.com
Hocam o sadece cdn. Ben dsmcdn nedir demek istemiştim.güvenilir siteyi farkli ulkelerdeki kisilere daha hizli iletmet icin yapilan bir şey olarak görünüyor. resimler, java,html kodlari gibi guvenlik gerektirmeyen arayüz kodları bu sitelerde ve farklı sunucularda tutuluyor sitede hızlı açılıyor
![]()
CDN nedir ve neden kullanılır?
Bu flood’da CDN (Content Delivery Network)’ün ne olduğunu ve neden kullanıldığını anlatacağım.medium.com
aynı şey ??? sadece siteye o sekilde isim vermişler. resimleri falan ordan cekiyor hepsi burada, trenyol ve bir cok siteHocam o sadece cdn. Ben dsmcdn nedir demek istemiştim.
Hocam sayfayı buldum. İ5 10400f hakkında bilgiler olan. Kod içerisinde yolluyorum. İncelerseniz sevinirim.aynı şey ??? sadece siteye o sekilde isim vermişler. resimleri falan ordan cekiyor hepsi burada, trenyol ve bir cok site
site whois baktim : DSM Grup Danismanlik Iletisim ve Satis Tic. A.S.
sanırım trendyolun sahibi olan sirkete ait dedigim amac icin kullaniliyor. güvenilir yani
https://cdn.dsmcdn.com/ty107/product/resources/icecat-media.html?barcode=5032037187077#icecatLiveFeatureGroupsHocam birde başına bir şey yazmadan girdiğimizde anonymous yazısı çıkıyor. Google’da kötü yazılım kuran bir grup olarak çıkıyor. Bu normal mi?aynı şey ??? sadece siteye o sekilde isim vermişler. resimleri falan ordan cekiyor hepsi burada, trenyol ve bir cok site
site whois baktim : DSM Grup Danismanlik Iletisim ve Satis Tic. A.S.
sanırım trendyolun sahibi olan sirkete ait dedigim amac icin kullaniliyor. güvenilir yani