firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Kaynak fox tv
Alıntıyı görüntüle
Kaynak fox tv
Alıntıyı görüntüle
Kaynak fox tv
Alıntıyı görüntüleçok güzel kokuyor
Tahmini olarak dalga geçtiğimizi ne zaman anlarsın?gidin yatın uyku saatiniz geçmiş
2023 de tayip ve sizin gibiler olmadiği zaman anlicamTahmini olarak dalga geçtiğimizi ne zaman anlarsın?
Rüyanda yani2023 de tayip ve sizin gibiler olmadiği zaman anlicam
Sonunda...2023 de tayip ve sizin gibiler olmadiği zaman anlicam
dostum senin yaşın kaç ne zaman yorum yapsam gülücük atıyorsun en sonda birbirimizi uzücezRüyanda yani
gormuyo musun karrdesım mansur yavas 128 miylon dolarlık ucakla ankaraya iniş yapıyo cehape beledıyelerı savunuyrosun şu videoyu izle bide, hatalarından biri de bu v@kaplanharun niye kendi hatalarınızi pisliklerinizi paylaşım yapmıyorsun en sonda sovecem birinize sonra ceza alcam ceza almamak için bir şey demiyorum sadece yazık diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
pudra şekerini seversiniz
O değilde izmirde çöp dağları demişim fotoya basınca lübnana diye altta yazı çıkıyor.gormuyo musun karrdesım mansur yavas 128 miylon dolarlık ucakla ankaraya iniş yapıyo cehape beledıyelerı savunuyrosun şu videoyu izle bide, hatalarından biri de bu v
Mesaj otomatik birleştirildi:
goruyosun haruncum kor olmus millet koskoca mansur yavas 128 milyon dolarlık arbayla gidiyor hatta dün altın kaplama air jordan ile yakalanmış
çüşş 128 milyon dolar sanıyordum 128 milyar dolarmış bende dioyrum oparalarımız nereye gıdyıo yaO değilde izmirde çöp dağları demişim fotoya basınca lübnana diye altta yazı çıkıyor.
Hala ciddiye alan var
Qwksjajajajsjsns