Devlet in resmi kurumu dışında paranız çöp olabilir.Hocam letgoda valla
Hocam deneyimli birine benziyorsunuz. bir şey sorucam.İnstagram da olanlar ise dolandırıcı.
Alınır o gün diğer konunuza da yazdım faturası varsa. 1 yıl tr de garantisi oluyor.Hocam deneyimli birine benziyorsunuz. bir şey sorucam.
Almanya media marktan alınma xbox series s var.cihaz hiç açılmamış. Sadece kutusu gümrükte kontrol amacıyla açılmış. Alayım mı?
Hocam satıcı dyson ürünler ve acer laptop da satıyor mu bana öyle biri denk geldi ucuz ucuz koymuş ürünleri kisiye ozel ilan açıyorum diyerek sahte sahibinden linki atıyorlar hatta link sahibindens-get.ru böyle bir linki var aman ha dolandirilmayin linke bile tıklamaArkadaşlar sıfır garantili kutulu faturalı kapalı kutu ürün.çekiliş ihalesinden alınmış.
Sizce alınır mı?
Çekiliş ıhalesi nedir?
Hemen gidip yarın alıyorum hocam.garantide herhangi bir sıkıntı yaşamam öyle değil mi?Alınır o gün diğer konunuza da yazdım faturası varsa. 1 yıl tr de garantisi oluyor.
Hocam ayrıca birtane daha ilan buldum.Alınır o gün diğer konunuza da yazdım faturası varsa. 1 yıl tr de garantisi oluyor.
2 yıl global oluyor. Ürünü alınca Microsoft un sitesinden kayıt edin 1 sene tr desteği veriyorlar. Amazon dan alınmışsa hatta sorun yaşamazsınız.Hemen gidip yarın alıyorum hocam.garantide herhangi bir sıkıntı yaşamam öyle değil mi?
Ayrıca birde bazıları almanyadan alınan ürünlerin 2 yıl garantisi oluyor diyorlar. Doğrumu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ayrıca birtane daha ilan buldum.
Fiyatıda 200 TL daha ucuz.
Sıfır kapalı kutu bu hiç açılmamış.
Çek cumhuriyetinden alınmış. Faturasıda var.
Bunu alsam daha mı iyi sanki?
Çek cumhuriyetinde garanti nasıl bilmiyorum.Hemen gidip yarın alıyorum hocam.garantide herhangi bir sıkıntı yaşamam öyle değil mi?
Ayrıca birde bazıları almanyadan alınan ürünlerin 2 yıl garantisi oluyor diyorlar. Doğrumu?
Hocam ayrıca birtane daha ilan buldum.
Fiyatıda 200 TL daha ucuz.
Sıfır kapalı kutu bu hiç açılmamış.
Çek cumhuriyetinden alınmış. Faturasıda var.
Bunu alsam daha mı iyi sanki?
Hocam sonuçta oda avrupa ülkesi değil mi?2 yıl global oluyor. Ürünü alınca Microsoft un sitesinden kayıt edin 1 sene tr desteği veriyorlar. Amazon dan alınmışsa hatta sorun yaşamazsınız.
Çek cumhuriyetinde garanti nasıl bilmiyorum.
Örnek vereyim İngiltere de Avrupa ülkesiyken 2 yerine 1 veriyorlardı global olarak. Amazon dan mı alınmış?Hocam sonuçta oda avrupa ülkesi değil mi?
Hocam kesin olarak almanyadan olanı alıcagım.bazı yerlerde hatta almanyadan alınınca 2 yıl garanti verildiği söyleniyor.Örnek vereyim İngiltere de Avrupa ülkesiyken 2 yerine 1 veriyorlardı global olarak. Amazon dan mı alınmış?
Teslim alırken dışına bakıp cihazı bağlarsınız sorunsuz çalışıyorsa problem olmaz daha sonra olucak sorunları amazon la konuşacaksınız zatenHocam kesin olarak almanyadan olanı alıcagım.bazı yerlerde hatta almanyadan alınınca 2 yıl garanti verildiği söyleniyor.
Aklımdaki tek soru gümrükte kontrol amaclı açılmış olmasi.bir zarar görmemiştir dimi konsol?