Keşke tarihi kesin olsaymış. Neyse bekleyeceğiz artık.Kesin tarih yok, şubatın ilk haftası instagram hikayesinden açıklayacağını söyledi
hmm neden değiştirdin ki yazdıgını. Bıraksan da kalsaydı aynı şekilde.Keşke tarihi kesin olsaymış. Neyse bekleyeceğiz artık.
Sinirli bir anıma denk geldi tepkim gereksiz olmuştu o yüzden değiştirdim. Hayırdır senin bir sıkıntın mı var?hmm neden değiştirdin ki yazdıgını. Bıraksan da kalsaydı aynı şekilde.
Diyelim ki varSinirli bir anıma denk geldi tepkim gereksiz olmuştu o yüzden değiştirdim. Hayırdır senin bir sıkıntın mı var?
Story atmıştı instadan, haftasonu açıklamayı düşünüyorlarmış.Çekiliş ne zaman açıklanacak 1 ay olucak neredeyse açıklamada vs göremedim açıklanma tarihini.
Ciddi sıkıntıların var belli ki.Diyelim ki var
Ne yapabileceksin?
Allah rızası için anlatsana?
Merakla bekliyorum
Gördüm hocam teşekkür ederim.Story atmıştı instadan, haftasonu açıklamayı düşünüyorlarmış.
Varsa var sana ne?Ciddi sıkıntıların var belli ki.
Gördüm hocam teşekkür ederim.
DDDD Gereksiz laf kalabalığı yapan sensin konu başından beri konu ile alakalı yorum yapmayıp kaos çıkarmaya uğraşanda sensin psikolojik problemlerin varsa psikoloğa git ben senin psikoloğun değilim çünkü.Varsa var sana ne?
Gerrksiz laf kalabaligi yapma o zaman.