Neler Yeni

çekilişten 13 pro çıktı

B0ra

80+ Bronze
herkese merhaba- instagram sayfasının yaptığı çekilise katıldım gümrükten ihaleyle aldıkları malları satıyorlarmış bu akşam mesaj geldi ve şöyle diyor:
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız TR97 0001 0000 1496 8014 0950 01 Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 TL de az para da değil
Kim bilir aynı mesajı kaç kişiye daha attılar. İnanmayın.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

kyilmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Kubilay Yılmaz
3 Deyince inanıyoruz arkadaşlar, hadi hep birlikte.. BİİİİRR İKİİİİİ ÜÇÇÇÇ

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Eymen Gürel
Sence mantıklı mı? Tabikide hayır, vermez

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
herkese merhaba - instagram sayfasının yaptığı çekilise katıldım gümrükten ihaleyle aldıkları malları satıyorlarmış bu akşam mesaj geldi ve şöyle diyor:
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız TR97 0001 0000 1496 8014 0950 01 Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁 şimdi ben çekimserim güvenip yatımalı mıyım . yani 500 TL de az para da değil
Adam fotoları 5 gün önce koymuş.
Belgelerin dümen olduğu çok belli
Kimse 13 proyu 500 tl ye yollamaz:) Ya bedavaya yollar ya da hiç yollamaz. 500 tl nedir abi vizyyona bak .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mehmet çalışkan
herkese merhaba - instagram sayfasının yaptığı çekilise katıldım gümrükten ihaleyle aldıkları malları satıyorlarmış bu akşam mesaj geldi ve şöyle diyor:
-Merhabalar Yapmış olduğumuz çeklişten 1 Adet İphone 13 Pro 128Gb Kazandınız öncelikle sizi tebrik ederiz . 🙂🎉 Ürünlerimiz TR kayıtlı ve orjinal cihazlardır. Gümrükten “İHALE” ile alındığı için *499*[ TRY ]ürünün Türkiye 🇹🇷 Cumhuriyeti içerisinde kullanabilmesi adına alınan gümrük 🛃 vergi ücreti vardır . Ürünü alacaksanız ödemesini yatırmanız gerekmektedir . Ödemeyi yatırdıktan sonra cihazınız gün içinde YURTİÇİ -MNG- ARAS kargo üzerinden yolla çıkacaktır . Ödemeyi yapacağınız iban alt kısımdadır. Ziraat bankası Mehmet Akif parmaksız TR97 0001 0000 1496 8014 0950 01 Ödemeyi şu şekilde yapınız ; Açıklama kısmına ad-soyad , günün tarihi şeklinde, ödemeyi yaptıktan sonra işleminize hızlı bir şekilde devam edebilmemiz adına “Dekont & Makbuz 🧾 ile birlikte , kargo 📦 ve irtibat bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde göndermeye özen gösteriniz . Şimdiden iyi günlerde kullanmanız dileğiyle🎊 TÜRKİYE GÜMRÜK SHOP 🎁

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Dolandırıcısı değilse 500 tl yi ben verecem senin yerine . Ben seni dolandıracağım diye bağırıyor mesaj .

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Emojiler bu dolandırıcı diyor EAFGEASRGSRG

Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Kemal Can Kaltsak
Bense kazandim çok garipnsjdjsjfjsjjcs

Bura.K

80+ Silver
Bilmem kaç bin TL'lik ürün çekilişi yapıyor, bir zahmet onun da parasını ödesin, değil mi? Dolandırıcı.

Tre-x

80+ Silver
Çekilişten çıkıyorsa neden para alıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,527
Üyeler
167,855
Son üye
cudakiexplosion