Neler Yeni

Öneri Çekirdek Kahve Makinesi Önerisi

KnightDavion

80+ Bronze
Merhaba. 6-7 senedir Tchibo markasının kapsül makinelerinden biri olan “Cafissimo Pure Black” modelini kullanıyoruz. Eşim ve ben kahve içmeyi çok seviyoruz ve artık kapsül kahve makinesi damak tadımıza yeterli gelmiyor, evde de çekirdek kahve makinesine geçmeye karar verdik. Birçok farklı çeşit kapsül denedik ama çekirdek kahve makinesi gibi olmuyor fark bariz ortada. :/

Direkt kahve çekirdeğinden kahve yapan (örnek olarak espresso, latte vs gibi) bir makine almak istiyoruz. Hazır Amazon indirimleri başlıyorken ve diğer siteler de kısmen indirim yapmaya kısmen karar vermişken… Süt köpürtücümüz de var ama almışken taze süt ile de kahve yapabilsin istiyoruz.

Amazon’da direkt ön plana Philips makineleri çıkıyor. 8 bine de var 14 bine de var. Belli bir bütçemiz yok. Talebimiz şu; tabii ki fiyat performans olması daha uygun olabilir yalnız ev amaçlı kullanılan bir çekirdek kahve makinesinden tad ve kullanım kolaylığı açısından eksiği olsun istemiyoruz. Taksitli almayı planlıyorum.

Önerilerinize açığım. Konunun sürekli takibindeyim.

Sağlıklı günler dilerim.

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu günceldir arkadaşlar, sürekli takibindeyim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kemal Taha Kaya
Çok araştırdım 4 ay önce a101`den 20 bin TL'ye Delonghi Ecam 44.660.B modelini aldım şuandada 23.4 gibi bir fiyata satılıyor a101'de. 4 aydaki enflasyona bakılırsa ve karşılaştırdığım diğer marka ürünlerine göre fiyatı hiç artmadı diyebiliriz Philips tam otamatik kahve makinaları influencer şişirmeleri ve reklamdan ibaret tavsiyem bulaşmaman. Saeco ve Jura bu konuda çok iyiler ama malum ülkemizde ulaşılabilir makina değiller artık. F/P ürün olarak en iyi ürünleri Delonghi ve Melitta'da gördüm bu iki markanın ürünlerini kıyaslayıp karar verebilirsin bütçenize göre, ama söylediğim marka model şuanda hala fiyatıyla en iyi F/P ürün diyebiliriz 4 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadık ve çok memnununuz tavsiye ederim pişman olmazsınız hayırlı akşamlar iyi alışverişler.

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu günceldir, diğer arkadaşlarımızın da yorumlarını bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,005
Üyeler
170,650
Son üye
efekose01
Top Bottom