Neler Yeni

Çektiğim oyun videosunu nasıl arkadaşıma gönderebilirim ?

Ebronze

80+
Arkadaşlar çektiğim oyun videosunu DİSCORD üzerinden arkadaşıma göndermek istiyorum ama sağ tık kopyala yapınca ve gönderdiğim kişiye yapıştır deyince olmuyo nasıl yapabilirim ?

1625066078426.png

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
1625066933876.png
Şuraya basıp oradan çıkan pencereden atmayı dene lakin dosya boyutu fazla diye reddedebilir belki orasını bilemiyorum.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Alıntıyı görüntüle
böyle yapınca indirmek için atılıyor normal izlenmek için nasıl atılır peki onu biliyo musun ?
Youtube'e yükleyip oradan atmaktan başka aklıma fikir gelmiyor üzgünüm. (sadece linkini attğın kişiler görebiliyor diye ayarlama var diye biliyorum ytde)

Mert288

80+
bu siteye yükleyip arkadaşına bu siteden indirttirebilir sin
Mesaj otomatik birleştirildi:

discordda dosya boyutu önemli belli bir boyutun üstündeki dosyaları göndermiyor

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
DC Nitro varsa 100mb kadar DC üzerinden aktarabiliyorsun. Yoksa hata verecektir.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,628
İsim
Taha yücel
mediafire veya dosya tcye yükle

istersen videoyu klasöre at veya atma sana kalmış sonra o videoya veya klasöre sağ tıkla arşivle de zip olarak masaüstüne gelcek sonra onu dosya tc ye mediafireye yükleyebilirsin sonra o linki kopyala arkadaşına at indirsin

Ebronze

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mediafire veya dosya tcye yükle

istersen videoyu klasöre at veya atma sana kalmış sonra o videoya veya klasöre sağ tıkla arşivle de zip olarak masaüstüne gelcek sonra onu dosya tc ye mediafireye yükleyebilirsin sonra o linki kopyala arkadaşına at indirsin
dc üzerinden atınca da arkadaşım indirebiliyor zaten neyse yapcak bişi yok artık

Top Bottom