Arcturus 80+ Bronze Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1,117 Bugün, 12:41 #1 Evde çelik şerit metre var, boyumu ölçmek istiyorum doğru çıkarır mı?
yufuscuk 80+ Silver Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4,518 Dahası Reaksiyon skoru 2,410 Konum Bende Bilmiyorum İsim YUSUF BAĞRIYANIK Bugün, 15:24 #2 Arcturus yazmış: Evde çelik şerit metre var, boyumu ölçmek istiyorum doğru çıkarır mı? Devamı için tıklayın... Bizde vardı yanlış ölçmüştü ama bilemiyom..
Arcturus yazmış: Evde çelik şerit metre var, boyumu ölçmek istiyorum doğru çıkarır mı? Devamı için tıklayın... Bizde vardı yanlış ölçmüştü ama bilemiyom..
Mustafa Zahid 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 1,771 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,357 Konum Antalya, Muratpaşa İsim Mustafa Zahid Önder İlgilendiği Kategoriler Her şeye maydanoz olur. Instagram @mustyonder Steam id/mustyonder Discord mustyonder#0007 Bugün, 15:26 #3 Her metre farklı ölçtüğü için benim gerçek boyum hakkında hiçbir fikrim kalmadı Bizim iş yerinde de çelik şerit metre var ve şu ana kadar tutarsız olduğunu görmedim. Modelinden modeline değişiyor mu bilemem.
Her metre farklı ölçtüğü için benim gerçek boyum hakkında hiçbir fikrim kalmadı Bizim iş yerinde de çelik şerit metre var ve şu ana kadar tutarsız olduğunu görmedim. Modelinden modeline değişiyor mu bilemem.