Matt Murdock
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,701
- İsim
- Oğuz
lan adamın 2-3 saatte yaptığı videoyu sana nasıl yazarak anlatayım (ayrıca hiç bir dini 2-3 saatlik video izleyerek yargılayamazsın derinlemesine araştırman lazım ) islamı araştırdıysan inanmadıysan okey seni inandırma gibi bi derdim yok her ateist aynı şeyi diyo hepinize 100 sayfa yazımı yazalım bide demişki senin görüşün yokmu puahahahahhah lan siyaset yorumlamıyoruz kuranı islamı konuşuyoruz burda zortt
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak arkadaşım hristiyan biri bozulan ve geçerliliğini yitirmiş bi kitaba geçerliliğini yitirmiş bi kurala ibadet etse ne etmese ne Allah diyoki bu kitaba göre ibadet edeceksiniz bende bi din uydurayım ibadet yapayım benide cennete alın diyeyim ozaman senin yaş 10 heralde bunu ayırt edemiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adamın videosunu yorumla diyen yok. Eğer yorum yapıyorsan kendi düşünceni söyleyeceksin ? Senin kaynağın youtube videoları mı yoksa Kur'an mı ? Kur'an'ı okuduysan zaten kendi kanıtını gelip sunabilirsin, video izlemek isteseydim gider izlerdim zaten, senin gibi müslümanlar Kur'an okumadığı için hep böyle youtube videoları arkasına saklanıyor. Ayrıca Kur'an okudum zaten, yani senden de, youtube videolarından da öğreneceğim hiçbir şey yok. İslamın gerçekliğini kanıtlayacaksan kanıtla yoksa sus.lan adamın 2-3 saatte yaptığı videoyu sana nasıl yazarak anlatayım
Ateist değil Agnostiğim, İslam'a inanmaya biri Ateist olmuyor.her ateist aynı şeyi diyo
Mesele din uydurup ibadet yapayım değil, liseli zekanla sen bunu mu anladın ? Başka birine göre de Kur'an uydurma o yüzden gelip diğer dinler uydurma diye boş yapamazsın. İşte bunu anlamadığın için 10 saattir vak vak ötüyorsun.Allah diyoki bu kitaba göre ibadet edeceksiniz bende bi din uydurayım ibadet yapayım benide cennete alın diyeyim ozaman senin yaş 10 heralde bunu ayırt edemiyosun
Liseli çocuktan din öğrenecek değilim o yüzden sen forumdaki diğer 5 IQ müslümanlarla tartışmaya gir.
Son düzenleme: