EvetAlıntıyı görüntüleceptr kamp kolileri bir anda create kamp olmuş bütün çevresindeki esnafları kargo şirketlerini aradım adını duyan bilen yok bu açıklama yeterlidir diye umuyorum birisi şikayet var a konu açsın babasının hayrına sülün osmanlara tokatlanmayalım
Beypazarla ayni ekip bu aradaAlıntıyı görüntüleceptr kamp kolileri bir anda create kamp olmuş bütün çevresindeki esnafları kargo şirketlerini aradım adını duyan bilen yok bu açıklama yeterlidir diye umuyorum birisi şikayet var a konu açsın babasının hayrına sülün osmanlara tokatlanmayalım
Altına imzamı atarımArkadaşlar bu site büyük ihtimal dolandırıcı, gerçek değil, şubeleri bile yok, böyle sitelerin gerçek olduğunu anlamanın kolay yolu şubeleri var mı diye kontrol etmek, bu arada verdikleri adres random bir mahallenin adresi.
"ödemede hata olmuş tekrar yapılması gerekiyor" dedikleri an "aha dolandırıldık" dedimArkadaşlar bu site dolandırıcı ben hesaplarına 03.07.2025 tarihinde havale yaptım kron xc75 için telefon numarasıyla aradığımda görüştüm bana bir güven sağladılar sonrasın da siparişimi oluşturdum parayı gönderdim tekrardan yazdığım da yeniden yardımcı oluyolardı vs sonrasında 06.07.2025 tarihin de cepte kampın muhasebe departmanından arıyoruz iban açıklamasını yanlış yazmışsınız aynı ücreti bir daha gönderin diğerinin çıkışı yapılacak gibi bir şey söylediler ben de diğer gönderdiğimin iadesi yapın sonrasın da göndereceğim dediğim de ise her yerden engellediler dolandırıcılar etbis kaydı olduğuna güvenip verdim siparişi her yerden sorguladım sözde güvenilir geldiler ama işin sonunda dolandırıldım
ben bankayı arayıp hesaplarına bloke koydurdum. ama yetmiyor banka bana dönüş yaptı savcılığa gitmek gerekiyormuş paranın iadesi için sizlerde öyle yapınBeni de dolandırdılar 7699 TL mangal aldım tekrar eft yapın diyince uyandım maalesef.