Çözüldü✓ (ceptekamp.com) güvenilir değil benzer sitelere kanmayın

1000106299.webp
ceptr kamp kolileri bir anda create kamp olmuş bütün çevresindeki esnafları kargo şirketlerini aradım adını duyan bilen yok bu açıklama yeterlidir diye umuyorum birisi şikayet var a konu açsın babasının hayrına sülün osmanlara tokatlanmayalım

Alıntıyı görüntüleceptr kamp kolileri bir anda create kamp olmuş bütün çevresindeki esnafları kargo şirketlerini aradım adını duyan bilen yok bu açıklama yeterlidir diye umuyorum birisi şikayet var a konu açsın babasının hayrına sülün osmanlara tokatlanmayalım
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleceptr kamp kolileri bir anda create kamp olmuş bütün çevresindeki esnafları kargo şirketlerini aradım adını duyan bilen yok bu açıklama yeterlidir diye umuyorum birisi şikayet var a konu açsın babasının hayrına sülün osmanlara tokatlanmayalım
Beypazarla ayni ekip bu arada

Arkadaşlar bu site büyük ihtimal dolandırıcı, gerçek değil, şubeleri bile yok, böyle sitelerin gerçek olduğunu anlamanın kolay yolu şubeleri var mı diye kontrol etmek, bu arada verdikleri adres random bir mahallenin adresi.
Altına imzamı atarım

Arkadaşlar bu site dolandırıcı ben hesaplarına 03.07.2025 tarihinde havale yaptım kron xc75 için telefon numarasıyla aradığımda görüştüm bana bir güven sağladılar sonrasın da siparişimi oluşturdum parayı gönderdim tekrardan yazdığım da yeniden yardımcı oluyolardı vs sonrasında 06.07.2025 tarihin de cepte kampın muhasebe departmanından arıyoruz iban açıklamasını yanlış yazmışsınız aynı ücreti bir daha gönderin diğerinin çıkışı yapılacak gibi bir şey söylediler ben de diğer gönderdiğimin iadesi yapın sonrasın da göndereceğim dediğim de ise her yerden engellediler dolandırıcılar etbis kaydı olduğuna güvenip verdim siparişi her yerden sorguladım sözde güvenilir geldiler ama işin sonunda dolandırıldım

Ekler

• IMG_2139.webp
    IMG_2139.webp
    180.8 KB · Hit: 43
  • IMG_2138.webp
    IMG_2138.webp
    176.9 KB · Hit: 44
  • IMG_2137.webp
    IMG_2137.webp
    102.4 KB · Hit: 43
Arkadaşlar bu site dolandırıcı ben hesaplarına 03.07.2025 tarihinde havale yaptım kron xc75 için telefon numarasıyla aradığımda görüştüm bana bir güven sağladılar sonrasın da siparişimi oluşturdum parayı gönderdim tekrardan yazdığım da yeniden yardımcı oluyolardı vs sonrasında 06.07.2025 tarihin de cepte kampın muhasebe departmanından arıyoruz iban açıklamasını yanlış yazmışsınız aynı ücreti bir daha gönderin diğerinin çıkışı yapılacak gibi bir şey söylediler ben de diğer gönderdiğimin iadesi yapın sonrasın da göndereceğim dediğim de ise her yerden engellediler dolandırıcılar etbis kaydı olduğuna güvenip verdim siparişi her yerden sorguladım sözde güvenilir geldiler ama işin sonunda dolandırıldım
"ödemede hata olmuş tekrar yapılması gerekiyor" dedikleri an "aha dolandırıldık" dedim :) Ben yarın ya da sonraki gün şikayetçi olmayı planlıyorum. Net dolandırıldık bu OE tarafından

bulaşmasaydınız keşke hocam umarım hukuk yoluyla tazminatinizi fazlasıyla alırsınız bu dolandırıcılardan

ceptekamp.com galiba dolandırıcı. bende bu gün alışveriş yaptım. ama alışveriş yapmadan önce araştırmama rağmen bu formu görmedim. FEST ile havala yaptım 50 dakika sonra bankayı aradım kayıt oluşturdum sonra havale yaptığım bankayı aradı kayıt oluşturdum ama bir şey değişmedi. kayıt aldılar ve savcılığa gitmem gerektiğini söylediler para iadesi de yapılmadı daha. Telefonları kapalı.
Ekran Resmi 2025-07-07 19.04.29.webp

Son düzenleme:
Beni de dolandırdılar 7699 TL mangal aldım tekrar eft yapın diyince uyandım maalesef.

Beni de dolandırdılar 7699 TL mangal aldım tekrar eft yapın diyince uyandım maalesef.
ben bankayı arayıp hesaplarına bloke koydurdum. ama yetmiyor banka bana dönüş yaptı savcılığa gitmek gerekiyormuş paranın iadesi için sizlerde öyle yapın

Aynı numara bugün profil fotoğrafını değiştirmiş, https://aracdeposu.com/ olarak devam ediyorlar

aracdeposu.com buraya ayrıca yazayım google aramalarda çıkarız da kimse bu o.evlatlarına inanmaz inş

Aradaki farkı bulanı bulamayanı ben dolandıracağım söz.... rtx 5080 ekran kartı 25bin lira...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-19 205034.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-19 205034.webp
    62.4 KB · Hit: 17
  • web2.webp
    web2.webp
    59.4 KB · Hit: 19
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,624