Ürün altındaki kupon ile sepette 1.381 TL!
Beyazı genelde 1600lerde geziyordu ihtiyaci olan değerlendirebilir.
Beyazı genelde 1600lerde geziyordu ihtiyaci olan değerlendirebilir.
Milletin eskisini kullanmaktansa sıfır alır çürütürüm daha iyi 1300tl para bile değilBu masaları pek önermiyorum. Kalite biraz düşük 2. El daha kaliteli ofis masaları bulunur.
Hocam kaça yaptırdın ölçüler neydi? Ikea'da istediğim renk bulamadım sanırım 140x60 ve 120x60 yaptıracağım.Aynısından alıp iade ettim sunta çok kalitesiz bir şey. Ahşap masa yaptırdım onu bekliyorum
Hocam 160x90x70 amcam marangoz olduğu için ona yaptırdım 4k verdim artık maliyeti karşıladı mı karşılamadı mı bilmiyorum 2-3 güne getirecek. Ama sunta masa kullanmanızı harbiden hiç önermem isterse 200 lira olsun o kalitesizlik hissi insanı mutsuz ediyorHocam kaça yaptırdın ölçüler neydi? Ikea'da istediğim renk bulamadım sanırım 140x60 ve 120x60 yaptıracağım.
Hocam 4klik ne malzeme gidecekki masaya?Hocam 160x90x70 amcam marangoz olduğu için ona yaptırdım 4k verdim artık maliyeti karşıladı mı karşılamadı mı bilmiyorum 2-3 güne getirecek. Ama sunta masa kullanmanızı harbiden hiç önermem isterse 200 lira olsun o kalitesizlik hissi insanı mutsuz ediyor
Ahşap pahalı hocam beHocam 4klik ne malzeme gidecekki masaya?