Neler Yeni

🔥İndirim Ceramical 160CM Çalışma Masası Beyaz 🔥1.381 TL

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Yakup Bolat
Bu tür ürünler çok kalitesiz oluyor yakınınızda tanıdığınız iyi bir marangoz ustası varsa ölçüleri verip fiyat sorun bütçenize uyuyorsa ona yaptırın yoksa iyi bir yerden almak gerekiyor.
Yakinimda marangoz var hatta çok samimi marangoz tanıdığım var bir masaya en kötü 4-5 bin fiyat veriyorlar 2 yıldır cift kat sunta kaplama masa kullanıyorum daha sapasağlam o sizin kullanış biçiminize göre değişir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Masanın profiline baktın mı 1300 tl (20x30 profil 0,85mm et kalınlığı)
Sazan gibi atarsan 1300 tl çöpe gider o masanın her yeri oynar

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Bu da 3500 -3600 tl ye satılan masanın profili
Alıntıyı görüntüle
Ben 3500luk masayı kotulemiyorum yanlış anliyosunuz 1300tlye daha iyisi var mı ben bundan bahsediyorum.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Erdem
Yakinimda marangoz var hatta çok samimi marangoz tanıdığım var bir masaya en kötü 4-5 bin fiyat veriyorlar 2 yıldır cift kat sunta kaplama masa kullanıyorum daha sapasağlam o sizin kullanış biçiminize göre değişir.

Ben 3500luk masayı kotulemiyorum yanlış anliyosunuz 1300tlye daha iyisi var mı ben bundan bahsediyorum.
Doğrudur dostum da masa kalitesiz olduktan sonra rahat edemezsiniz. Ben zamanında 100 tl'ye hazır masa almıştım o zaman çok popüler bir modeldi ama hem küçüktü hem o hissiyatı alamıyordum en son gittim marangoza yaptırdım 10 küsur senedir kullanıyorum. He ama bütçem bu diyen için fırsat tabi ona bir şey diyemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Can
Bedava fiyata ürün. Uzun süredir çift 27 monitör ve kasayla kullanıyorum. Montajını el becerisi bilgisi yüksek birine yaptırdım. Sallanma minimal, hiç anlamam ama ahşap malzemenin hissi güzel.

sefashka

80+
Güzel bir masa bulursan bana da haber et bütçem 7 bin maks çok haklısın adam gibi masa yok.

Piyasada ucuza bulacağınız kaliteli masa​

50x25mm profil

Arpelia Çalışma Masası 140X70X73 cm Dikdörtgen Ayaklı​

Alıntıyı görüntüle
dostum kendi sitesinde daha ucuz. HB komisyonu çok: https://arpelia.com/urun/arpelia-calisma-masasi-140x70x73-cm-dikdortgen-ayakli/

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,341
İsim
Diyarhan
Güzel bir masa bulursan bana da haber et bütçem 7 bin maks çok haklısın adam gibi masa yok.
Güzel masif ahşap alıp 2 tane ayak ve isteğe göre ince 2 profil ile taş gibi masa yaparsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
arpelia'nın kendi sitesinden bilgisayar masası satın aldım. deneyim paylaşımı için burada da konusunu açmıştım. herhangi bir ürün satın almadan önce, google"da, burada ve şikayetvar sitesinde arama yapmanızı öneririm. ürün yorumları da çok faydalı.
satın aldığım ürünün ölçüleri bilgisayar kasası için uygun olmadı (ölçüsünü alarak sipariş verdim) telefonla ulaşmaya çalıştım ama çok kolay olmadı. defalarca telefonları açan olmadı. zaten, cep telefonu yazmışlar. sabit telefon numaraları yoktu. fatura da gelmedi.
iade için bastırınca kargo sorunu yaratmaya başladılar. iş, ciddiye binince kargo numarası verdiler gönderdim. iadeyi bekliyorum.
sözün özü, kalite hakkında yorum yapacak kadar tecrübeye sahip değilim ama satın alacaksanız, arada bir aracı olsun. bu şekilde hakkınızı aramanız daha iyi olacaktır. güvenilir alışveriş sitelerini tercih edin.
benim sıralamam şöyle;
hepsi burada, trendyol, n11, amazon (sadece satıcısı amazon olanlar)
aracı olan siteler sizin hakkınızı aramanızda yardımcı oluyor. aradaki para buraya gidiyor. benim görüşüm bu.
insanlar satış sonrasını pek düşünmüyor. satın almadan önce ilk başta yapmamız gereken satış sonrası güvenirliğini sorgulamamız.

ne yazık ki, adalet sistemi bitmiş bir ülkede insanlar kendilerini sağlama almak zorunda kalıyor.

en son buradan sipariş verdim. geldikten sonra yorumlarımı paylaşacağım.

notpoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Notty
Bedava fiyata ürün. Uzun süredir çift 27 monitör ve kasayla kullanıyorum. Montajını el becerisi bilgisi yüksek birine yaptırdım. Sallanma minimal, hiç anlamam ama ahşap malzemenin hissi güzel.
hocam 27 inç monitör var bende de. Kendi ayakları ile kullanıcam. 60 cm derinlik yeterli midir? ekran önünde klavye vs yeteri kadar alan kalıyor mu fps oyunları oynarken? ben 60 cm yetersiz olur diye hep 70 cm derinlik bakıyorum ama onda da seçenekler çok sınırlı, masaların büyük kısmı 60 cm derinlik oluyor.

Son düzenleme:

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Yakup Bolat
hocam 27 inç monitör var bende de. Kendi ayakları ile kullanıcam. 60 cm derinlik yeterli midir? ekran önünde klavye vs yeteri kadar alan kalıyor mu fps oyunları oynarken? ben 60 cm yetersiz olur diye hep 0 cm derinlik bakıyorum ama onda da seçenekler çok sınırlı, masaların büyük kısmı 60 cm derinlik oluyor.
monitör modeli nedir ?

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efetan Yıldız
Covid zamanında almıştım yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum ve memnunum ben aldığımda bile 900 TL cıvarıydı yani bence alınabilir

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Yakup Bolat
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Adnan
Milletin eskisini kullanmaktansa sıfır alır çürütürüm daha iyi 1300tl para bile değil
kardeşim 1300 tl nasıl para değil bir emekçinin 2 günlük köpek gibi çalışmasının alın teriyle aldığı para, bu ülkein çogu asgari ücret alıyor, toplumun yaptığı seçinler yüzünden.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Yakup Bolat
kardeşim 1300 tl nasıl para değil bir emekçinin 2 günlük köpek gibi çalışmasının alın teriyle aldığı para, bu ülkein çogu asgari ücret alıyor, toplumun yaptığı seçinler yüzünden.
Reis para değil derken kastım ürüne göre para değil diyorum. 1300tlye 160cm masa bulmuşsun birde 4cm profil ariyor millet 4cm profil 1300tl tutar zaten yaptirmaya kalktığında

Top Bottom