Neler Yeni

Ceramical masalar alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhabalar yeni masa almayı düşünüyorum ama ceramical masalar fiyatıyla aklımı çeliyor kullanan deneyimleyen arkadaşlar varmı kalitesi nasıl almaya değer mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Enes Opçin
link atar mısın hocam

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Enes Opçin
atlantik çam olanını 1 senedir kullanıyorum. gayet memnunum sağlamlığından yana herhangi bir problem yaşamadım. 2 monitör ile kullanıyorum ve masanın üzeri de karman çorman :D

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Arkadaşlar merhabalar yeni masa almayı düşünüyorum ama ceramical masalar fiyatıyla aklımı çeliyor kullanan deneyimleyen arkadaşlar varmı kalitesi nasıl almaya değer mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Ben 1 yıldır kullanıyorum , oyun ağırlıklı kullanıyorum pcyi baştan belirteyim. Normal kullanımda sorun yok fakat masada biraz sallanma mevcut , kolonlarıda çok kaliteli değil fakat masa çok şık duruyor. Oyun oynarken mouse'u çok hızlı hareket ettirirseniz masa baya sallanıyor. Onun dışında sağlam yani sallanma dışı sorunla karşılaşmadım. 2 monitör + kasa ile kullanıyorum masayı.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilyas koç
160 cm olanını bayadır kullanıyorum. Sağlam sayılır ama profiller çok kalın olmadığı için sallanma yapıyor

Duvara dayalı kullanırsanız güzel masa. Montajı vs kolay

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Onur Yücel
atlantik çam olanını 1 senedir kullanıyorum. gayet memnunum sağlamlığından yana herhangi bir problem yaşamadım. 2 monitör ile kullanıyorum ve masanın üzeri de karman çorman :D
Kaç kg taşıma kapasitesi var biliyor musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 1 yıldır kullanıyorum , oyun ağırlıklı kullanıyorum pcyi baştan belirteyim. Normal kullanımda sorun yok fakat masada biraz sallanma mevcut , kolonlarıda çok kaliteli değil fakat masa çok şık duruyor. Oyun oynarken mouse'u çok hızlı hareket ettirirseniz masa baya sallanıyor. Onun dışında sağlam yani sallanma dışı sorunla karşılaşmadım. 2 monitör + kasa ile kullanıyorum masayı.
Oyun dışında iş amaçlıda kullanmayı düşünüyorum sallantı kısmı ne kadar var bilemiyorum ona göre karar verebilirim.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Enes Opçin
mouse hareketinde bile sallanması normal değil hocam. bir yerde bir sıkıntı vardır. ben hiçbir şekilde sallanmayla karşılaşmadım. he bazen masaya çarpıyorum falan o kadar bi sallantı oluyor ama normal kullanımda asla sallanma mevcut değil. masanın ön iki ayağı halı üzerinde benim. bu şekilde yere daha sağlıklı basıyor bu da etkiliyor olabilir

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Bunu alacagina ikeasan 70 cm 4 tane ayak al 150tlden 600tl 1000tlye de 130x70 tabla kestir tak

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Hüseyin Mert Görgel
160 cm olanını bayadır kullanıyorum. Sağlam sayılır ama profiller çok kalın olmadığı için sallanma yapıyor

Duvara dayalı kullanırsanız güzel masa. Montajı vs kolay
Profilleri nasıl hocam daha iyisiyle degisebilme imkanına sahip miyim ?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,191
İsim
Necati
Oyun dışında iş amaçlıda kullanmayı düşünüyorum sallantı kısmı ne kadar var bilemiyorum ona göre karar verebilirim.
Mouse'u çok hızlı hareket ettirince bile öyle çok fazla sallanmıyor ama normal kabul edilecek bir sallantısı var. Mouse'u koldan hareket ettiriyorsanız sıkıntı olabilir , ben bilekle oynadıığım için sorun olmuyor hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,554
Üyeler
162,706
Son üye
jakoblade07
Top Bottom