Neler Yeni

ÇEREZLERDEN VİRÜS BULAŞABİLİR Mİ?

OnkeepeeR

80+
Selamlar.Az önceye kadar bilgisayara virüs bulaşabilmesi için bilgisayarımıza dosya inmesi gerektiğini sanıyordum(crack vb.)Fakat başka bir forumdan okuduğum kadarı ile site çerezlerinden bile virüs bulaşabilirmiş bunu anlamanın bir yolu var mıdır?Eğer çerezlerden bulaşıyor ise gizli sekmede çerezler tutulmuyor diye biliyorum gizli sekme daha mı güvenilir ? Ve eğer bir virüs var ise win defender bunu hızlı veya tam tarama ile tespit edebilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıyeten içimdeki şüphelerin gitmesi için C sürücüsüne format atmayı düşünüyorum fakat win 10 sıfırlama yaparken herhangi bir çökme sorunu oluşabilir mi D diski için yedeği olmayan videolar var çünkü

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
içimdeki şüphelerin gitmesi için C sürücüsüne format atmayı düşünüyorum
için rahat etmesi için malwarebites ile sistemini taratabilirsin. virüs bulursa için rahat etsin diye format atabilirsin. sıfırlama format değildir. format atmak için flash bellek oluşturup boot menüsünden atman lazım. o şekilde sen yanlış bir şey yapmadıkça dosyalarına bir şey olmaz.

OnkeepeeR

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
için rahat etmesi için malwarebites ile sistemini taratabilirsin. virüs bulursa için rahat etsin diye format atabilirsin. sıfırlama format değildir. format atmak için flash bellek oluşturup boot menüsünden atman lazım. o şekilde sen yanlış bir şey yapmadıkça dosyalarına bir şey olmaz.
eğer virüs var ise sıfırlama temizler mi ?

FB RevoltHyper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Şahin Bora Kış
kanka ben kaspersky tam koruma kullanıyorum kötü site bile olsa hemen engelliyor indirme yapınca direkt engelliyo kaspersky kullan derim bütün ayarları fulle

Top Bottom