Aynen bu knk
ne dedikleri beni ilgilendirmiyor, gerçeklere bakarım ben, evony maske aldım 3 katmanı da spunbond kumaş, birdaha da almam.Cerrahi maske diyor 200iq arkadaşım
Nerde deli var beni buluyor bu forumdane dedikleri beni ilgilendirmiyor, gerçeklere bakarım ben, evony maske aldım 3 katmanı da spunbond kumaş, birdaha da almam.
Boş beleş araştırmadan konuşup başkasına deli diyorsun, hadi işine bak.Nerde deli var beni buluyor bu forumda
Eczanedeki siyah maskeler 1 tl bizim burda iş görüyorSoru başlıkta yazıldığı gibidir şuan evdeki maskelerimiz bitiyor önerdiğiniz güzel kullanışlı maskeler varsa paylaşırsanız sevinirim
İyi Günler,Sağlıklı Günler Dilerim
150 maske için gayet iyi benceAllah yardımcın olsun
beyler kavga etmeyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıldır
15-17 günlük üyesin gelmiş abilerine ablalarına çatıyorsun SBoş beleş araştırmadan konuşup başkasına deli diyorsun, hadi işine bak.
Evony iyidir ve 3 katmanıda koruyucudur! Ek olarak tse tip 2 sertifikasına sahip yani en az %98 koruma sağlıyor.en iyisi falan değil, evony orta katmanda meltblown kumaş kullanmıyor.
Meltblown katmanı olan bir maskenin hava geçirgenliği fazlaysa oda beni ilgilendirmiyor çakmak testi basit gibi gözüksede gayet mantıklı bir testtir. Evony burada sınıfı başarıyla geçiyor. Misal deli gibi rüzgar eserken içeri rüzgar girişi hissetmiyorum bu benim için önemli bir kriter!ne dedikleri beni ilgilendirmiyor, gerçeklere bakarım ben, evony maske aldım 3 katmanı da spunbond kumaş, birdaha da almam.