Banada 1 adet geldi diğerini kargoya verdiler sanırım parça parça gönderiyorlarSiparişi eksik gelen arkadaşlardan sonradan gelen oldu mu? Benim ilki bugün geldi ama ikincisi çıkmadı, ikincisi için kargo takip numarası falan da gelmedi
Bu konu hakkında çetinkaya mağazasıyla görüştüm, Ürünler farklı mağazalardan tarafınıza ulaşıyor. Örneğin Ben Ankara'da yaşıyorum elime ürün Antep Şubesinden ulaştı, Oysaki En büyük mağazalarından birisi Ankara Şubesi. Ürünler tarafınıza ulaşacak ama hangi zaman zarfında olur bilemeyiz.Siparişi eksik gelen arkadaşlardan sonradan gelen oldu mu? Benim ilki bugün geldi ama ikincisi çıkmadı, ikincisi için kargo takip numarası falan da gelmedi
ürün o kadar kötü ki fotoğrafında bile deformasyon var lanMavi 062773-20843 Beyaz Erkek T-Shirt
Moda dünyasında tarzınızı yansıtmanın en iyi yolu, özgün ve şık parçalar seçmektir! Elbise, ayakkabı ve Mavi 062773-20843 Beyaz Erkek T-Shirt modelleri Çetinkaya’da sizler!www.cetinkaya.com.trFiyatlar çok iyi (toplu alım'da acayip avantajlı)
(Nays ile daha'da indirimli alabilirsiniz)
Diğer İndirimli Ürün İçin
Outlet - Çetinkaya
Outlet dahilindeki kazak, krampon, spor ayakkabı ve sweatshirt modelleri Çetinkaya'da!www.cetinkaya.com.tr
Teşekkürler bilgi içinBu konu hakkında çetinkaya mağazasıyla görüştüm, Ürünler farklı mağazalardan tarafınıza ulaşıyor. Örneğin Ben Ankara'da yaşıyorum elime ürün Antep Şubesinden ulaştı, Oysaki En büyük mağazalarından birisi Ankara Şubesi. Ürünler tarafınıza ulaşacak ama hangi zaman zarfında olur bilemeyiz.
12 taksit peşin fiyatına çeşit çeşit alınabilirMavi 062773-20843 Beyaz Erkek T-Shirt
Moda dünyasında tarzınızı yansıtmanın en iyi yolu, özgün ve şık parçalar seçmektir! Elbise, ayakkabı ve Mavi 062773-20843 Beyaz Erkek T-Shirt modelleri Çetinkaya’da sizler!www.cetinkaya.com.trFiyatlar çok iyi (toplu alım'da acayip avantajlı)
(Nays ile daha'da indirimli alabilirsiniz)
Diğer İndirimli Ürün İçin
Outlet - Çetinkaya
Outlet dahilindeki kazak, krampon, spor ayakkabı ve sweatshirt modelleri Çetinkaya'da!www.cetinkaya.com.tr
başkan sen yine iyisin ben sipariş verdiğim hesabı açamıyorum şifremi unuttum bile gönderiyorum o eposta bile gelmiyor müşteri hizmetlerine bile bağlanamadımMüşteri hizmetlerine 50 dakikada bağlanamadım bu kadar rezil bir hizmet görmedim. İlk konunun açıldığı gün sipariş vermiştim, halen hiçbiri kargoya verilmedi. Ucuz diye sipariş ettiğime pişmanım 10-20 daha verip adam akıllı hizmet alsaydım keşke. İptal de edemiyorum...
Maile de cevap vermediler. İletişim kısmından yazılan mesajda da cep telefonuna ne yazarsam yazayım hatalı diyor. Siz nasıl destek talebi açtınız? @kupır