Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Çetinkaya T-shirt'ler 59'TL🔥

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Siparişi eksik gelen arkadaşlardan sonradan gelen oldu mu? Benim ilki bugün geldi ama ikincisi çıkmadı, ikincisi için kargo takip numarası falan da gelmedi

ruaF1912

80+ Bronze
Siparişi eksik gelen arkadaşlardan sonradan gelen oldu mu? Benim ilki bugün geldi ama ikincisi çıkmadı, ikincisi için kargo takip numarası falan da gelmedi
Bu konu hakkında çetinkaya mağazasıyla görüştüm, Ürünler farklı mağazalardan tarafınıza ulaşıyor. Örneğin Ben Ankara'da yaşıyorum elime ürün Antep Şubesinden ulaştı, Oysaki En büyük mağazalarından birisi Ankara Şubesi. Ürünler tarafınıza ulaşacak ama hangi zaman zarfında olur bilemeyiz.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Fiyatlar çok iyi (toplu alım'da acayip avantajlı)
(Nays ile daha'da indirimli alabilirsiniz)

Diğer İndirimli Ürün İçin
ürün o kadar kötü ki fotoğrafında bile deformasyon var lan

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bu konu hakkında çetinkaya mağazasıyla görüştüm, Ürünler farklı mağazalardan tarafınıza ulaşıyor. Örneğin Ben Ankara'da yaşıyorum elime ürün Antep Şubesinden ulaştı, Oysaki En büyük mağazalarından birisi Ankara Şubesi. Ürünler tarafınıza ulaşacak ama hangi zaman zarfında olur bilemeyiz.
Teşekkürler bilgi için

Bünyamina

80+ Platinum
Fiyatlar çok iyi (toplu alım'da acayip avantajlı)
(Nays ile daha'da indirimli alabilirsiniz)

Diğer İndirimli Ürün İçin
12 taksit peşin fiyatına çeşit çeşit alınabilir :D

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Siyah eksik diye destek talebi açmıştım, tüm mağazalarda stokta bulunamadığı için ücret iadesi yapacaklarmış. Siyahı severek almıştım halbuki ya, neyse hayırlısı olsun

enthy7

80+
Müşteri hizmetlerine 50 dakikada bağlanamadım bu kadar rezil bir hizmet görmedim. İlk konunun açıldığı gün sipariş vermiştim, halen hiçbiri kargoya verilmedi. Ucuz diye sipariş ettiğime pişmanım 10-20 daha verip adam akıllı hizmet alsaydım keşke. İptal de edemiyorum...

Maile de cevap vermediler. İletişim kısmından yazılan mesajda da cep telefonuna ne yazarsam yazayım hatalı diyor. Siz nasıl destek talebi açtınız? @kupır

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Uğur Mert Yılmaz
Müşteri hizmetlerine 50 dakikada bağlanamadım bu kadar rezil bir hizmet görmedim. İlk konunun açıldığı gün sipariş vermiştim, halen hiçbiri kargoya verilmedi. Ucuz diye sipariş ettiğime pişmanım 10-20 daha verip adam akıllı hizmet alsaydım keşke. İptal de edemiyorum...

Maile de cevap vermediler. İletişim kısmından yazılan mesajda da cep telefonuna ne yazarsam yazayım hatalı diyor. Siz nasıl destek talebi açtınız? @kupır
başkan sen yine iyisin ben sipariş verdiğim hesabı açamıyorum şifremi unuttum bile gönderiyorum o eposta bile gelmiyor müşteri hizmetlerine bile bağlanamadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,311
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom