Neler Yeni

Çevre birimlerine 3000tl vermek mantıklı bir şey mi

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
haro
100 TL ye nasıl bir kulaklık alacak acaba ? 2 ay sonra bozulacak mı yoksa tatmin olmayacağı bir kulaklık mı ? Bence verilir neden verilmesin ? Ben şahsen kulaklık hariç klavye ve fareyi hiç sıfır almadım hayatımda hep 2.el aldım çünkü daha ucuza geliyor ve temiz olanı bulunca sorun olmuyor. Sıfır alacak paranız varsa alın neden alınmasın.
bir klawye aldım 50 tl 4 senedir kullanıyorum. yani şimdi 50 tl oldu o zaman 20 tlydi.
Bozulacak diye bir şey yok. A101'den 15 tl kulaklık aldım 2senedir onu kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Tamam ses kasılmıyor rahat ama 150 TL'ye kadar çıkarsan illaki bir şey bulursun onu da kendisi araştırmalı. Çevre birimlerine bu kadar fazla para harcanmaz bir fare en fazla 200 tl olmalı. bir klawye en fazla 50 tl olmalı benim kırmızı çizgimdir. Fazlasını vermek istemem.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
bir klawye aldım 50 TL 4 senedir kullanıyorum. yani şimdi 50 TL oldu o zaman 20 tlydi.
Bozulacak diye bir şey yok. A101'den 15 TL kulaklık aldım 2senedir onu kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. Tamam ses kasılmıyor rahat ama 150 TL'ye kadar çıkarsan illaki bir şey bulursun onu da kendisi araştırmalı. Çevre birimlerine bu kadar fazla para harcanmaz bir fare en fazla 200 TL olmalı. bir klawye en fazla 50 TL olmalı benim kırmızı çizgimdir. Fazlasını vermek istemem.
Bu sizin kendi düşünceniz :) Herkes özgür. Bence fps oyunu oynayan biri verebilir parası varsa. Vermesini engelleyen bir şey yok. 50TL'lik klavye ile 200 TL'lik klavye aynı değil. 150 TL'ye alacağı kulaklık ile 300 TL'ye alacağı kulaklığın aynı olmadığı gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,747
Üyeler
162,054
Son üye
muhammed.33
Top Bottom