Neler Yeni

Çevremde yaşanan hırsızlık olaylarına alınabilecek önlemler

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Merhaba çevremde hırsızlık olayları epey bir arttı (tenha bir yerdeyim) bu nedenle benim başıma gelmemesini sağlamak için harekete duyarlı bir ışık sistemi veya bir kamera sistemi kurmak istiyorum sizin bu yöndeki ürün önerilerinizi bekliyorum. Kamera sistemleri full halde olursa iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Kara*

80+ Silver
Hareket sensörlü yüksek sesle öten şeyler alman iyi olcaktır hem hırsız duyar kaçar hem siz anlarsınız. Onun dışında korkutma amaçlı kurusıkı falan alabilirsiniz ama iş yasalara ve gelen hırsıza göre değişir, zaten gerçek bile olsa karşıdaki elemanın da silahı olması lazım yoksa yine haksız oluyorsun vb. hiç çıkılmaz bu işten.

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
Merhaba çevremde hırsızlık olayları epey bir arttı (tenha bir yerdeyim) bu nedenle benim başıma gelmemesini sağlamak için harekete duyarlı bir ışık sistemi veya bir kamera sistemi kurmak istiyorum sizin bu yöndeki ürün önerilerinizi bekliyorum. Kamera sistemleri full halde olursa iyi olur
beyzbol sopası al bitane

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,366
İsim
Arda Gezer
Şöyle bir sistem kurup çelik dış kapı falan yaptırırsanız bir şey olucağını düşünmüyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,574
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Köye git kanka azman 90 kiloluk bir çoban köpeği al yaklaşsınlar yiyosa

Top Bottom