Neler Yeni

Çevrenizde ki tasarımı kötü esnaflar?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
tiktokvari videolar çekmek için tasarımları kötü olan iş yerleri arıyorum mümkünatı varsa çevrenizde tasarımını beğenmediğiniz yerlerin fotoğraflarını bana discord üzerinden iletebilir misiniz?

kısaca bahsetmek gerekirse tasarımları kötü olan esnaf, firma vs yerlerin tasarımlarını kendim profesyonel olarak düzenlediğim bi seri yapacağım o yüzden lazım

oaK#3579

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Amaç ?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
ne amaçla niye yaw.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi tam planımı aktarmak istemiyorum başkaları yapsın istemem ancak kısaca bahsetmek gerekirse tasarımları kötü olan esnaf, firma vs yerlerin tasarımlarını kendim profesyonel olarak düzenlediğim bi seri yapacağım o yüzden lazım

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
şimdi tam planımı aktarmak istemiyorum başkaları yapsın istemem ancak kısaca bahsetmek gerekirse tasarımları kötü olan esnaf, firma vs yerlerin tasarımlarını kendim profesyonel olarak düzenlediğim bi seri yapacağım o yüzden lazım
Yeni tasarım yapıp pazarlama işini düşünüyorsan herkes kendi bölgesinde bu işi fazlasıyla yapıyor zaten kendi bölgende iş bulabilirsin belki esnafına bağlı olarak ama tanımadığın kişiler için zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer dediğim gibi çalışacaksınız tavsiyem işk olarak bedava bi kaç iş sunup başlayın onlarda heves edince daha üst düzey işleri satarsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye
bergarslan
Top Bottom