Neler Yeni

Cezalı yazısı rütbenin olduğu yerde yazabilir

Katılıyor musun, katılmıyor musun?

• Katılıyorum

Oylar: 13 30.2%
  • Bana ne?!

Oylar: 5 11.6%
  • Katılmıyorum

Oylar: 7 16.3%
  • Valla fark etmez

Oylar: 18 41.9%

• Oy kullanan toplam üye
    43

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bir üye ceza yediği zaman isminin altında cezalı diye yazıyor. Bana göre biraz rahatsız edici duruyor bu yüzden cezalı yazısı rütbesinin olduğu yerde yazmalı. Tabi ki rütbe kutucuğun rengi de değişmeli.

Ceza yiyen kişinin ismine yine çizik atılacak sadece cezalı yazısının yeri değiştirmek güzel olur.
@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ne gerek var ki

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erda Yıldırım

80+ Gold
Bir üye ceza yediği zaman isminin altında cezalı diye yazıyor. Bana göre biraz rahatsız edici duruyor bu yüzden cezalı yazısı rütbesinin olduğu yerde yazmalı. Tabi ki rütbe kutucuğun rengi de değişmeli.
@Mehmet Yılmaz
Çokta bir önemi yok bence

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
@Mehmet Yılmaz
Bence üstünün cizili olması güzel duruyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Ceza yiyen kişinin ismine yine çizik atılacak sadece cezalı yazısının yeri değiştirmek güzel olur.
@Mehmet Yılmaz
Kalıcı ban yiyenlere de ayrı bir yazı yazılabilir bence. Kimin cezası 2 günlük kimin ömür boyu anlaşılmıyor böyle. Ömür boyu cezası olanlar belirtilirse en azından soru sorulmaz o kişilere.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kalıcı ban yiyenlere de ayrı bir yazı yazılabilir bence. Kimin cezası 2 günlük kimin ömür boyu anlaşılmıyor böyle. Ömür boyu cezası olanlar belirtilirse en azından soru sorulmaz o kişilere.
Aslında anlaşılıyor.
Profiline girmeye çalıştığında artık böyle bir profil yok diyorsa kalıcı ceza yemiş demektir.

Top Bottom