CFMOTO 250NK kuyruk plakalığı önerisi.

Koraybaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
451
su sıyırıcıdaki plaka devamlı düşüyor ve orda olması hoşuma gitmiyo orayı söküp kuyruğun altına plakalık takmak istiyorum kullanan öneren varmı. Teşekkürler.

Katlanır olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Katlanır olunca da sıkıntı yok aslında ama amcalar işte...

Katlanır olmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Katlanır olunca da sıkıntı yok aslında ama amcalar işte...
katlanır plakayı katlamasak açık dursadamı sıkıntı illa kendi plakalığımı olacak

katlanır plakayı katlamasak açık dursadamı sıkıntı illa kendi plakalığımı olacak
Yok katlamadığın sürece sıkıntı olmaz. Plakayı katlayınca direkt ceza kesiyorlar. Öbür türlü yine de yırtma şansın olur. Ama eğer şanssız birisi isen direkt orjinal plakalığı taktırmanı öneririm.

durduk yere ceza yemenin anlamı yok ozaman :D teşekkür ederim.

Sıyırıcıdan ziyade direkt plakakığı değiştir. Amacın görüntü değilse. Benimde bi kere düştü kaybettim. Sonra yeni plakalık aldım taktım taş gibi oldu. Olmadı sabitlersin plakayı düşmez kolay kolay. Orjinalide dağ taş bayır giserken bozuk yolda düşmüştü normaldi yani ordada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ki sıyırıcıyı sökenlerde az bi su birikintisinden geçse sırtı komple ıslanıyo tavsiye r etmem

Plakanızı her zaman sol üst köşe veya sağ üst köşe den vidalayabiliyorsanız vidalayın. Plaka yerinden çıksa bile en azından tutan 1 adet vida olur. Plakayı kaybetmezsiniz.

Ama dikkat edin sayıların ve harflerin olduğu yere yakın olmasın sıkıntı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,048
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri