Sagittarius
80+ Silver
Direk yanıtıni atacam
"Ekonomi çok iyi diyor"!!???
"Ekonomi çok iyi diyor"!!???
Ekonomiyi bahsetmemiş glb. orduyu fln bahsetmiş sanırım
Ekonomisi iyi diyo dur ekonomiyi soralımEkonomiyi bahsetmemiş glb. orduyu fln bahsetmiş sanırım
aga Türkiye azımsanmayacak kadar güçlü Türkiye'nin 80+ yıldır yaşadığı sıkıntıları herhangi bir devlet yaşasa onlarca kez yıkılırdıNası ya
Türkiye, dünya ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olan bir devlettir. Türkiye, çeşitli sektörlerde üretim yapmakta ve dünya çapında ticaret yapmaktadır. Türkiye, tarım, turizm, inşaat, tekstil, otomotiv ve elektronik gibi sektörlerde önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye, aynı zamanda dünya çapında önemli bir enerji geçiş hattı ülkesidir ve bu nedenle enerji sektörü de önemli bir ekonomik faaliyet alanıdır. Türkiye'nin ekonomisi son yılların gerilerinde büyüme göstermiştir, ancak son dönemlerde bazı ekonomik zorluklarla karşılaşmıştır. Bu zorluklar arasında enflasyon, cari açık ve döviz kurlarındaki değişiklikler yer almaktadır. Bununla birlikte, Türkiye hükümeti bu zorluklarla baş etmeye çalışmakta ve ekonomik istikrarı sağlamaya çalışmaktadırEkonomiyi bahsetmemiş glb. orduyu fln bahsetmiş sanırım
hangi site diyor bunu.Türkiye, dünya ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olan bir devlettir. Türkiye, çeşitli sektörlerde üretim yapmakta ve dünya çapında ticaret yapmaktadır. Türkiye, tarım, turizm, inşaat, tekstil, otomotiv ve elektronik gibi sektörlerde önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye, aynı zamanda dünya çapında önemli bir enerji geçiş hattı ülkesidir ve bu nedenle enerji sektörü de önemli bir ekonomik faaliyet alanıdır. Türkiye'nin ekonomisi son yılların gerilerinde büyüme göstermiştir, ancak son dönemlerde bazı ekonomik zorluklarla karşılaşmıştır. Bu zorluklar arasında enflasyon, cari açık ve döviz kurlarındaki değişiklikler yer almaktadır. Bununla birlikte, Türkiye hükümeti bu zorluklarla baş etmeye çalışmakta ve ekonomik istikrarı sağlamaya çalışmaktadır
Çok uzundu SS alamadim
ChatGPT knkhangi site diyor bunu.
oney ya ?ChatGPT knk