Neler Yeni

Chat GPT ye Türkiye yi sordum

Sagittarius

80+ Silver
Direk yanıtıni atacam

"Ekonomi çok iyi diyor"!!???

Screenshot_2023-01-06-20-51-50-292_com.android.chrome.jpg

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekonomiyi bahsetmemiş glb. orduyu fln bahsetmiş sanırım
Türkiye, dünya ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olan bir devlettir. Türkiye, çeşitli sektörlerde üretim yapmakta ve dünya çapında ticaret yapmaktadır. Türkiye, tarım, turizm, inşaat, tekstil, otomotiv ve elektronik gibi sektörlerde önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye, aynı zamanda dünya çapında önemli bir enerji geçiş hattı ülkesidir ve bu nedenle enerji sektörü de önemli bir ekonomik faaliyet alanıdır. Türkiye'nin ekonomisi son yılların gerilerinde büyüme göstermiştir, ancak son dönemlerde bazı ekonomik zorluklarla karşılaşmıştır. Bu zorluklar arasında enflasyon, cari açık ve döviz kurlarındaki değişiklikler yer almaktadır. Bununla birlikte, Türkiye hükümeti bu zorluklarla baş etmeye çalışmakta ve ekonomik istikrarı sağlamaya çalışmaktadır

Çok uzundu SS alamadim

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Chat gpt malum kişi tarafından vergilerle mental olarak çökertilmiş o yüzden ekonomi iyi demiş(!)

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
Ekonomi güçlü zaten. Ama iyi değil. Güçlü olmasaydı biz bu kötü ekonomi ile yikilabilirdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Venezuela misali olmadık

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Türkiye, dünya ekonomisi içinde önemli bir yere sahip olan bir devlettir. Türkiye, çeşitli sektörlerde üretim yapmakta ve dünya çapında ticaret yapmaktadır. Türkiye, tarım, turizm, inşaat, tekstil, otomotiv ve elektronik gibi sektörlerde önemli bir rol oynamaktadır. Türkiye, aynı zamanda dünya çapında önemli bir enerji geçiş hattı ülkesidir ve bu nedenle enerji sektörü de önemli bir ekonomik faaliyet alanıdır. Türkiye'nin ekonomisi son yılların gerilerinde büyüme göstermiştir, ancak son dönemlerde bazı ekonomik zorluklarla karşılaşmıştır. Bu zorluklar arasında enflasyon, cari açık ve döviz kurlarındaki değişiklikler yer almaktadır. Bununla birlikte, Türkiye hükümeti bu zorluklarla baş etmeye çalışmakta ve ekonomik istikrarı sağlamaya çalışmaktadır

Çok uzundu SS alamadim
hangi site diyor bunu.

milenix

80+ Gold
bu ülke yıllarca darbe savaş döviz krizi cari açık olaylar mülteciler siyasi krizler vb. bir çok şeyle uğraştı

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Top Bottom