neptün yüksel
80+ Bronze
Ben bunları sordum;
Daha böyle 1000 tane var .
Daha böyle 1000 tane var .
Bir insanın amacı varsa mutlu olur bence.Nasıl Mutlu Olurum Diye Soruyorum.
Sözlü soruları zaten çözüyor.Vize final vs öyle çok önemli şeyler degil
Baya iyi çözüyor, verdiğim cevaplar fazla iyi olduğu için hoca olayı çaktı maalesef. Artık ustalaştım 100 üzerinden 150 puanlık çözmek yerine 70 puanlık çözüyorum.Formülleri doğru yazdırabilirsen eğer Chat GPT affetmiyor, çözüyor direkt.
Chat GPT bence çok güzel bir şey. İnsanlık namına faydalı araçlardan biri. İnternetteki en faydalı araç şu an Chat GPT zaten.Baya iyi çözüyor, verdiğim cevaplar fazla iyi olduğu için hoca olayı çaktı maalesef. Artık ustalaştım 100 üzerinden 150 puanlık çözmek yerine 70 puanlık çözüyorum.
Düzgün versen verir benceBen online sınavlar esnasında soruları sormuştum, Recep İvedik gibi a mı diyim b mi diyim diyip durdu belli bir cevap veremedi hiç
Banada bir kere bu şıkların hiç biri demişti.Ben online sınavlar esnasında soruları sormuştum, Recep İvedik gibi a mı diyim b mi diyim diyip durdu belli bir cevap veremedi hiç
Fesatım.Düzgün versen verir bence
Düzgün veriyorum soruları zaten. Soruyu soruyorum, A diyor ya, sonra aynı soruyu bir daha soruyom bu sefer de özür dilerim hata yaptım cevap b olacaktı diyor. Bir daha sorsan yine A diyor meselaDüzgün versen verir bence