Neler Yeni

İnceleme Cheetos Çikolata Aromalı

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

z.furkandenizhan

80+ Bronze
İnceleme çok güzel oyun testini de bekliyoruz aynı zamanda sıcaklık değerlerini.
Emin Ol 100 derecenin altına düşmez. Soğutma bloğu çok ince. Fan desen çok narin. Termal tasarımı da berbat. Patates ısı iletkenliği berbat düzeyde.

drocco

80+ Bronze
Güzel değil

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Dostlar selam

Böyle bir inceleme yapmak istemezdim. Ama mecbur kaldım. Fotoğrafta gördüğünüz ürün "Cheetos Shots Çikolata Aromalı" daha fazla kişiyi rahatsız etmesin diye rehber konusu açıyorum. Ne rahatsızlığı dediğinizi duyar gibiyim. Şu şekilde bu ürünü dikledim kafaya. Diklemez olaydım... Zaten tadını pek beğenmedim. Ama sonuçta 1₺ vermişim. Hakkını vermesi lazım. Biraz daha yedim. Ama devamını getiremedim. Çünkü tadı gerçekten bana göre kötü. Tamam daha fazla yemedim falan aradan birkaç saat geçti midemde bir bulanmalar bir ağmızın sulanmaları çok kötü istifra falan etmek üzereydim. Hemen yattım annem bişeyler verdi. Şuan hala midem bulanıyor. Ama biraz daha iyiyim. Diyeceğim o ki almayın aldırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Adsız.png

• Hahaha
Reaksiyonlar: Chan

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Dostlar selam

Böyle bir inceleme yapmak istemezdim. Ama mecbur kaldım. Fotoğrafta gördüğünüz ürün "Cheetos Shots Çikolata Aromalı" daha fazla kişiyi rahatsız etmesin diye rehber konusu açıyorum. Ne rahatsızlığı dediğinizi duyar gibiyim. Şu şekilde bu ürünü dikledim kafaya. Diklemez olaydım... Zaten tadını pek beğenmedim. Ama sonuçta 1₺ vermişim. Hakkını vermesi lazım. Biraz daha yedim. Ama devamını getiremedim. Çünkü tadı gerçekten bana göre kötü. Tamam daha fazla yemedim falan aradan birkaç saat geçti midemde bir bulanmalar bir ağmızın sulanmaları çok kötü istifra falan etmek üzereydim. Hemen yattım annem bişeyler verdi. Şuan hala midem bulanıyor. Ama biraz daha iyiyim. Diyeceğim o ki almayın aldırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Faydalı içerik

Top Bottom