Neler Yeni

cherry hakkındaki düşünceleriniz?

EMGRANDO

80+ Bronze

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Chery omoda 5 aracı kısa bir süreliğine kullanma fırsatım oldu ve gayet beğendim. Kullanmadan önce biraz önyargıyla bakıyordum ancak içeride ki kalite hissiyatı, kişiyi saran kokpit yapısı ve altında güç olduğunu hissettiren bir motor gerçekten keyifli. Şanzıman olarak hiç beğenmedim açıkcası tepkileri geç algılıyor, kickdown yaptıktan 1 1.5 saniye sonra algılıyor vs vs.

Alınması için biraz daha insanların tecrübe etmesini beklemek lazım diye düşünüyorum. Ancak yine kafaya konulduysa alınabilir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Güzel araba tercih edilebilir ama ben olsam bir alman otomobiline yönelirdim büyük ihtimalle

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Sırf kronik sorun varmı diye merakımdan face gruplarına katıldım tek gördüğüm şikayet yakıt fazla diyorlar.

Cherry jaecoo bu model yazın TR ye gelecekmiş çok aşırı donanım var araçta fiyat ne olur bilgim yok

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arabalardan şöyle bi 10 20 tanesi hurdaya çıkarsa ve parça satılmaya başlanırsa , adam akıllı parça tedariği kurulursa uzun süre binilir gözüyle bakıyorum. Ama yakıt konusunda umarsız birisi binmesi lazım yoksa 1 2 aya geri satar. Omoda 5 tipini hiç beğenmedim. Tiggo 7 pro da eh işte duruyor. Tiggo 8 pro gayet hoş heybetli duruyor

Hepsinin yeni kasası çıkacak satamadıkları son suvları yolladılar Türkiyeye. Güzel araba ama servis parça durumları ne olur bilmem. Ne kadar parçası bolda olsa türkiyeye parça getiremedikten sonra çine gidip parça getirecek hali yok kullanıcıların
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arabalardan şöyle bi 10 20 tanesi hurdaya çıkarsa ve parça satılmaya başlanırsa , adam akıllı parça tedariği kurulursa uzun süre binilir gözüyle bakıyorum. Ama yakıt konusunda umarsız birisi binmesi lazım yoksa 1 2 aya geri satar. Omoda 5 tipini hiç beğenmedim. Tiggo 7 pro da eh işte duruyor. Tiggo 8 pro gayet hoş heybetli duruyor
Önceki yıllarda gördük kimse parça bulamadı ucuza dolandırıcıların eline düştü dolandırcılarda kasko yaptırıp tüm arabaları kasten perte çıkartıp nakite çevirdiler. O yıllarda satılan binlerce cherry merry hiçbir çinliyi göremezsin trafikte sebebi bu

Top Bottom