O zaman matematikteki artı işareti de haç işareti change my mind.
lan lan adam hile buldu kfdnlsdakjlljvmfadOlm babana desene baba haça biniyoz altımıza alıyoz haçı ayaklar altına seriyoruz diye. Kesin tutar
Yanlışın var abi, X işareti yan yatmış haç işareti.O zaman matematikteki artı işareti de haç işareti change my mind.
Ortaokulda hoca kızılay temalı çizim istedi, bu tarz bir şey çizip götürünce haç işareti var deyip düşük vermişti. Yine de kral hocaydıAlıntıyı görüntüle
Haç logosu her yerde dış güçlerin oyunu yiğenim (!)
Cidden haç var falan mı dedi?Ortaokulda hoca kızılay temalı çizim istedi, bu tarz bir şey çizip götürünce haç işareti var deyip düşük vermişti. Yine de kral hocaydı
Keşke o kafirleri üretim , bilim , İH gibi konularda da taklit edebilsekBabam bi hoca izlemiş internetten, adama diyolarki:
Haç işareti olan araba alınır mı ?
Adam diyorki:
Alırsak bizde kafirleri taklit etmiş oluruz bizim ne farkımız olur diyor. Bende diyorum ki Chevrolet in logosunu seçen kişi haç işareti olduğu için değil bu yüzden bu logoyu yapmıştır diyorum:
Amerikan Otomobillerinin Tarihi, Marka ve Logo Anlamları (1.Bölüm) - Sekiz Silindir
BUICK: Amerika’nın en eski otomobil markası olan Buick 1899 yılında kurulmuştur. İsmini kurucusu olan İşkoçya doğumlu David Dunbar Buick’den almaktadır. Zamanında Amerikan piyasasının Cadillac’dan sonraki en prestijli markası olarak görülen Buick,. 2. Dünya Savaşı’nda Amerikan Ordusu’na büyük...www.sekizsilindir.com